5.3.2018

Inspistä hakemassa uuteen kotiin

Pinterest. Maailman parhain paikka kaikkeudessaan. Sillon kun et tiedä mitä yhdistää minkäkin kanssa. Oli kyse vaatteista, sisustuksesta tai vaikkapa meikistä. Sen lisäksi, että sieltä saa inspiksiä ulkoisiin seikkoihin, niin oon jo useamman vuoden harrastanut elämäni vaikeina hetkinä life quotsien ylöskirjoittamista. Mulla on varmaan jo 4 päiväkirjaa täynnä Pinterestistä bongattuja rivejä. Aivan mainio paikka! Samallainen fiilis tulee niistä quotseista, kun biisien sanoistakin. Vaikeina aikoina kaikki viisut aina tuntuu just siltä, että ne ois kirjoitettu suoraa omasta elämästä ja elämäntilanteesta.

Takas kuitenkin siihen hyvän fiiliksen etsintään. Tälläkin kertaa olen innostunut uusista sisustusinspiksistä ja yrittänyt löytää pieniä juttuja, joiden avulla sais kevääksi mukavan ilmeen uuteen kotiin. Opiskelijabudjetilla mennään, joten ihan semmosia pieniä seikkoja ja tuunailuja. 


Arvatkaa houkuttaisko tuommonen vihreä seinä? Houkuttais. Seinät pysyy silti valkosina mutta oli puhe vuokranantajan kanssa, että saatais asentaa verhotangot ikkunoiden yläpuolella. Tällä hetkellä siellä on pelkät kaihtimet koristamassa ikkunoita. Huonekorkeus on kuitenkin reippaat 3 metriä, joten ihan jo ääneneristyksen takia haluan asuntoomme verhot. Sen lisäksi, että ne vähentää kaikua niin ne tuo huoneisiin mukavan fiiliksen, sopivasti lämpöä ja juuri tuon ihanan vihreän sävyn, jota en kuitenkaan seinään ajatellut laittavani. Verhot vihreäksi, niin sitten kyllästyttyä ne voi vaihtaa johonkin muuhun väriin. Maalia ei ihan niin usein viitsi lähteä vaihtelemaan. Muutenkin Valkoinen on aina valkoinen. 

Mulla on pieni onkelma meidän keittiön pöydän kanssa, nimittäin me ostettiin aivan ihana täyttä puuta oleva pyöreä pöytä mutta ei olla vielä saatu hommattua siihen kaveriksi tuoleja. Ollaan mietitty mustia kiiltäväpintaisia pinnatuoleja. Vielä ei kuitenkaan ole löytynyt sopivia. Pöytä on myös melko suuri ja en oo aivan 100 varma mahtuuko se meidän tulevaan asuntoomme. Saa nähdä! Jos ei mahdu, niin se menee varastoon jemmaan seuraavaa kotia varten. Se on nimittäin ihanan iso jos ja kun joskus ostetaan oma koti isolla keittiöllä niin se passaa sitten täydellisesti. Sitten miljoonan vuoden päästä.  Vaaleanpunaiset verhot saa vielä jatkaa oleskelua meidän makuuhuoneessamme. Ne sopii niin hyvin harmaan, mustan ja valkoisen kanssa. Tekokukat pääsee myöskin koristamaan asuntoamme. Oon jopa hommaillu uusia sellaisia. Odotan jo innolla, että on huhtikuu ja pääsen laittamaan meidän kotia.


Uus ja ihana tuttavuus on tuleva oma sauna. Oon ollut aivan vauhkona. Olin päättänyt tämän kuvan perusteella, että hommaan tuon kyseisen saunakiulun ja samaa sarjaa olevan löylykauhan. Onnekseni huomasin yhdessä nettikaupassa tuon kyseisen kapistuksen olevan alennuksessa yhtenä lauantai-iltana. Loppuunmyytynä, tietenkin!! Normaalilta hinnaltaan se oli melkein 40 euron löylykiulu. Apua onko ne niin kalliita? Jos ei ihan välttämättä halua ihan sitä perus puista klassista. Aloin jo vaipua samaisena lauantaina epätoivoon ja olin tilaamassa meille vieläkin kalliimman ja niin hienon kiulukauha- systeemin. Nimittäin sen Kolon kiulu+kauha- parivaljakon. 70 euroa maksavan, kunnes Nico soitti kauppareissulta City Marketista. Siellä kuulkaas juurikin tuo Rennon musta kiulu köllötteli alelaarissa muutaman muun kiulun kera. Myös löylykauha oli alennuksessa. Hitto mikä tuuri!! Eli saatiin sittenkin just ne mitkä haluttiinki ja vielä puolet halvemmalla. Saunatyynyt on vielä hakusessa. Jos on heittää vinkkejä mistä löytyis kivoja, niin kertokaa ihmeessä. 

Ai että jospa sitä malttais mennä unille.
Huomenna jännä päivä!

Heipsu!

Kuvat: Pinterest.

- Pauliina

2 kommenttia: