5.4.2017

Hanging out is highly recommended in this area

Musta- valko- harmaisuus jatkuu myös täällä, yllätys! 
Saatiin upea nahkasohva koristamaan meidän isohkoa olohuonettamme äidiltäni. Ainut uusi hankinta oli tähän huoneeseen tuo työpöytä ja sen tuoli. Oltiin jo vanhassa pienessä luukussamme unelmoitu superi hienoista työpöydistä mutta missään ei törmätty oikeasti millään tavalla hienoihin (paitsi tietenkin Pinterestissä), kunnes lukasin ohimennen kerran Jyskin kuvastoa. Tais mennä tilaukseen heti seuraavana päivänä jos oikein muistan. Oon itse asiassa itse päässy kuluttamaan työpöytää kunnolla vasta tällä viikolla. Minä oon meistä enemmän se ei niin ergonominen ihminen, joka pitelee tulikuumaa macbookkia mahalla toivoen, että se vois kuluttaa siinä samalla vähän maharasvaa ja niskat juntturassa. Opettelen nyt uusille tavoille. 

Olohuoneen rakkauden kohde on tuo Nicon levysoitin. Viritelmä, jonka päällä kyseinen härveli lepää tuli kyllä niin lennosta, että pakko jakaa tämä tarina teillekkin. Muuttopäivänä, kun kalusteet sekä lukuisat pahvilaatikot oli muuttoavun kera kannettu uuteen kotiimme, kuulin että suurin osa poikaporukasta lähtis saunomaan. Sanoin Nicolle, että menis myös mukaan ja että me kyllä äidin kanssa pärjätään ja puretaan lootat iltaan mennessä. Poitsut siinä vähän naureskeli, että "juu niin varmaan". Sanoin, että ennen puoltayötä olisin valmis. Ihan itsekkin säikähdin, olin nimittäin puoli kahdeltatoista valmis. Ainoastaan roskat, pahvit sekä varastoon kannettavat asiat oli kerätty kiltisti olohuoneeseen odottamaan seuraavaa päivää. Siellä roskakasassa lymyili myös tuo tummanruskea matkalaukku. Olin heittämässä kyseistä laukkua roskiin jo Kallion muuton yhteydessä. Nico tuli kotiin ja huomas kuitenkin, että yks asia oli vielä jolle ei oltu keksitty paikkaa tai pöytää. Levysoitin. Ajattelin sillon, että ei hele nyt mää haluan vaan nukkumaan ja katotaan sitten aamulla. Heitin kuitenkin puoliksi vitsillä, että matkalaukku ja sen päälle tuo puukori ja sit siihen päälle se helkkarin levari. Mitäs mitäs se näyttiki ihan superi hyvältä kokonaisuudelta ja siinähän se nyt sitten köllöttelee ja siitä on tullu mun lemppari heti sohvan jälkeen. Pitäis vaan useammin soitella nuita levyjä, spotify on vaan niin liian helppo. Vieraatkin kehuskelleet, jes!

Ollaan molemmat melkosia kamera intoilijoita, joten kamerat sai paikan sopivasti hyllyn päältä aitiopaikalta.  Uusin ihana on tuo valkoinen Fujin Instax mini, jonka sain syntymäpäivälahjaksi.
Veikkaan, että tupareita varten on pakko tilata parit filmit tuohon, jotta saadaan ikuistettua mielettömät teematuparit.

Hatut saa perinteiden mukaan pysyä edelleen seinällä. Jotkut saattaa ehkä muistaa mun eerikinkadun asunnon hattuseinän. Hauskintahan tässä on se, että kun tavattiin Nicon kanssa niin Nicon koti oli kun mies versio omastani. Vaaterekki täynnä nahkatakkeja, hatut seinällä, musta valkosta ja raitaa. Match made in heaven? Naureskeltiin itsekkin, kun samat kahvinkeittimet ja pastapurkit löyty kaapeista. 

Helsinki. Kauhea ikävä! Onneksi mun ikävää hellittää meidän Helsinki- taulu, joka on Deseniolta.  On pitänyt useammankin kerran viipyä Helsingissä pidempään, kun ripsihuollon ajan mutta eipä ole aikaa ollut siihen. Sitä ajatteli ihmeellisen erilaisesti asiat kun ei vielä asunut täällä. Ajattelin, että voin matkata Helsinkiin vaikka joka viikonloppu jos siltä tuntuu. Matkaisin mielelläni mutta siihen meneekin yllättävän paljon rahaa sekä aikaa. Olen silti kamalan onnellinen, että päätin tarttua hetkestä kiinni ja pistää pillit pussiin Helsingissä ja hypätä tuntemattomaan. Viihdyn Lahdessa ja asiat alkaa pikkuhiljaa olemaan aika kohdillaan pienestä alkukankeudesta huolimatta. Oon myös ensimmäistä kertaa elämässäni hakenut kouluun, johon oikeasti haluan. Siitä en uskalla puhua enempää, koska oon sen verran taikauskoinen, että pelkään kaiken menevän pieleen jos innostun liikaa. Yritän pysyä tyynenä. Heh. Yritys hyvä ainaski. Kaikki kunnossa siis Lahdessa, vaikka hesaikävä onkin.

Ikkunalautaa en sitten ilmeisesti ollut kuvaillutkaan enempää. Eipä siinä kamalasti näkemistä olisi ollutkaan. Kaukaa näyttää paremmalta. Puoliksi kuollut kasvi ja mätääntyneet mandariinit. Näin meillä sujuu tuo kasvien ja kukkien hoito. Ihme, että ollaan vielä itse hengissä. Tässäkin asiassa täytyy parantaa tavat. Ihaninta tässä kodissa on kyllä nuo leveät ikkunalaudat ja niiden alla olevat vanhat patterit.


Sohva, Ikea
Pieni lasinen tietokonepöytä, Ikea
Tv-taso, Ikea 
Hylly, Ikea
Työpöytä ja tuoli, Jysk
Ruokapöytä ja tuolit, Kallio kierrättää- ryhmästäEns kertaan!

- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti