14.11.2016

IBA 2016

Kippis punasta Heidin ja mun kaksvuotiselle taipaleelle!

Meikkiä tuloillaan.

Meikki valmiina.

Tukka kuntoon.

Valmista!


Olipa mukava lauantai. Suunnattiin aamupäivästä Helsinkiin Indiesaysin Inspiration day- tapahtumaan, jonka kautta juostiin Heidin huomaan Salon Duessaan. Heidi loihti mulle mielettömän tukan sekä meikin, jonka jälkeen palattiin takaisin Konepaja Brunolle, jossa päivätapahtuma oli vaihtunut juhlavaksi gaalaksi. Viime vuonna samoihin aikoihin sama mimmi  meikkas ja laittoi tukan samaan gaalaan mutta viime kerralla teemana oli Halloween. Tällä kertaa teemana toimi jo useamman kerran ollut inspiraatio. 

Voivottelin perjantaina-iltana, kuinka en voikkaan laittaa ihanaa mustaa samettista pikkumekkoani. Ajattelin onneksi fiksusti, sillä en voisi viettää iltaa miettimällä kokoajan mistä suunnasta mikäkin makkara paistaa. Tunnen itseni että jos on epämukavat vaatteet, on ilta pilalla. Oi kyllä! Siihen päälle kun vielä mietin gaalan tarjoiluja, niin heitin mekkosen kaapin pohjalle ihan suosiolla ja aloin tonkia epätoivosena kaapin perukoita. Eksyin jopa Nicon kaapin puolelle. Vihdoin löysin jotain, mitä olin jo joskus aiemmin halunnut laittaa päälle, täydellistä!

Päivätapahtuma selattiin pintapuolisesti nopeasti läpi, koska oli jo hoppu suuntaamaan Heidin tuoliin, jotta ennätetään iltakekkereille hyvissä ajoin hyvännäkösinä. Meikistä tehtiin muuten erittäin simppeli, paitsi huulet saivat pääosan. Halusin jotain kevyttä, sekä kultaista mutta tummat huulet joten lopputulos oli superkiva.

Tukka pidettiin myös simppelinä, koska todettiin pienen tovin jälkeen, että halutaan pitää tukka ennemmin auki, kun kireällä niskanutturalla. Kiharat toimii aina. Tällä kertaa ei tehty tukasta päälaelta megalomaanista paksua, vaan yksinkertaista ja keskijakaus. Vaihtelu virkistää! 

Gaalassa ruoka- ja juomatarjoilut olivat erinomaiset, jälleen kerran. Juontajana toimi Ronja Salmi, joka handlasi homman myöskin hyvin. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa bloggaaja- kolleegoita ja jutella pikasesti kuulumiset läpi. Musiikin tarjonnasta vastas Elias Gould ja Kauriinmetsästäjät. 
Puolilta öin oli meidän aika suunnata linja-autopysäkille ja lähteä takaisin Lahteen. 

Reissu meni hirmu kivasti ja päästiin hyvissä ajoin kotiin, vaikka enää ei ollut kävelymatka kotisoffalle, niinku aikaisemmilla kerroilla on ollut.


 Kiitos vielä Indiedays sekä
 Heidi / Salon Duessa!

(+ Nico joka piti kiinni, kun liu'uin korkkareissa pitkin aleksis kiven katua, heh)

- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti