31.10.2016

Lokakuun Instagrammailut

Terveppä terve!

Taas on yks viikko pyörähtäny käyntiin. Melko maanantaisissa merkeissä kylläkin. 
Tuntunu koko päivän siltä, että en osaa mitään ja että musta ei oo mihkään. 
Ylläripylläri, kun söin vatsan täyteen ruokaa, niin elämänlaatu parani, hah!

Tässä nyt sopivasti lokakuun viimeisenä päivänä, lokakuinen instagram- pläjäys.

Viimeset hetket syyskuulta Kallion lukaalista.

Lahden kodin keittiö. Muuttunut vielä tässä kuukauden sisällä mukavasti, joten kotipostausta varmaan tulossa pian.

Aamupalalla, ensimmäinen viikko töitä takana ja ihanat viikonloppuvapaat.

Treffeillä, keilaamassa. Nico keilas vasemmalla kädellä, että olis vähän tasasempaa mutta eih, silti se voitti.

Uudet lempparikorvikset, Lindexiltä.

Tallinnan tuliainen ja lauantai-illan drinksu. Olipa muuten niin virkistävä viikonloppu, kun ei ollu mitään ohjelmaa ja siivottiin, syötiin hyvin ja kateltiin telkkaria. Ei kärsitty krapuloita ja tuntu, siltä että viikonloppu olis kestäny viikon verran. Erittäin jees, eli meidän jengi alottaa kyllä nyt pienen skarppaamisen ja pitää jatkossakin viikonloput kiireettöminä.

Pikkukamu.

Äidin luona koiravahdissa ja tietysti aamupuurot. Oon taas alkanu puurohulluks.

Ihan superi hyvä haastattelu Monasta EVS:ssa

Vähän vanhojen muistelua, koska Auri tuli viime viikonloppuna Lahteen.

Pikkukamun synttärikakku.

Heidin taikomat ripset taas kunnossa. Ihana syy käydä Helsingissä moikkaamassa kavereita ja huollattamassa räpsyt samalla. En ookkaan kauheesti kuullu, että ketkä täällä Lahdessa tekee ripsiä, joten suosittelen lämmöllä matkahuollon 4 euron busseja Helsinkiin ja Salon Duessan Heidiä. Mahtavaa työnjälkeä ja oon viihtyny näiden ripsien kanssa jo pari vuotta. Taitaa olla vuosipäivän paikka lähipäivinä.

Pikanen peilarieinari.

Nyt on Kallion lukaali puunattu ja kuurattu. Eihän siihen mennykkään kun 8 tuntia. Onnellisena mutta haikeena sanottiin heipat aleksiskivenkadulle. Ei musta kyllä ehkä oo kalliossa asujaksi, eli kun ja jos matka joskus tulevaisuudessa suuntaa takaisin Helsinkiin, niin mut löytää sit jostain Töölöön mummokadulta, heh.

Bridget Jones Mad About The Boy. Maailman huonoin kirja ehkä mutta oon pakottanu itteni lukemaan tän loppuun, koska seuraava kirja odottelee jo mua. Siitä enempi sitten, kun tää on lukastu. Harmittaa, että tää kirja ei kerro siitä Bridget- elokuvasta, joka tuli leffaan tovi sitten. Eikä oikeestaan liity mitenkään kyseiseen elokuvaan, kai?

Bussipysäkki-selfie. Hei onks täällä Lahtelaisia linjoilla? Mä laitoin just tänään Lahden seudun liikenteelle palautetta, sillä mitkä ihmeet nää linja-autojen aikataulut oikeen on? Ajelevat 10-15 minuuttia etuajassa ja ihan miten sattuu. Mitä ihmettä? Onks kellään muulla omakohtaisia kokemuksia moisesta? Aika ikävää, vaikka suuntaan 5-10 minuuttia etukäteen pysäkille kököttää ja odottamaan bussia, joka ei loppupeleissä ees tuu, koska on ajanu ohi jo etukäteen.

Talvi tullee.

Saatiin vihdoin alkoviakin kuntoon.

Ja tietty sisustuskoira.


Ihania poikia, Lake Jons.
Kukas se siellä..

Tommikin tuli viime viikonloppuna kylään. Kuva on sopivasti viime vuoden Halloween- kemuista, Indiedaysin blog awardseista. Samaiset kemut onki tänä vuonna just sopivasti tän viikon lauantaina. Odotellaan innolla. Päästään pitkästä aikaa Helsingin kamujen pariin kunnolla.


Meidän Halloween-Elli, joka riemastutti meidän koko jengiä lauantaina. Oli ihan superi hyvät kemut. Hyvällä ystäväporukalla, hyvää ruokaa ja juomaa ja illanviettoa. Oli aika huono olo eilen aamulla, sen voin sanoa.

Onneksi huonon olon poistaa Hello American Diner! Mun lemppariburgeri, florida.


Näihin burgerikuviin onki sitten sopiva lopetella, koska mitäs mitäs kello on:
15 yli kakstoista ja se on kuulkaas marraskuu. 
Nyt unille!

Moikkis!

- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti