28.1.2016

Tammikuun Instagrammailut

3 päivää, niin on vuoden ensimäinen kuukausi pulkassa. 
Aika kivaa! Vaikka mitä on sattunu ja tapahtunu
mutta lyhykäisyydessä on kyllä ollu ihan huippu vuoden alotus. 
En malta oottaa, mitä kaikkea tänä vuonna tulee tapahtumaan.
Vähemmän höpinää, enemmän kuvia. 
Täältä pesee.

Mulla menee kaikki aina kausittain. Nyt on ollu pitkästä aikaa tää Hennesin pitkä villakangastakki tehokäytössä.

Isoveikan synttäreitä juhlistamassa Treffissä. Ei turhaa oo Nata kehuskellu kyseistä raflaa. Heittämällä Helsingin parhaimmat burgerit. Olin jo tovin aikonu käydä kokeilee mutta kun äiti kerkes muuttaa Hersikasta takas Lahteen niin en oo ajautu Idän suunnille.

Yks lauantai-ilta kotona. Tipaton on hyvä!


Lemppari tyyppi ja hänen uusi poikaystävä, Seppo-mäyräkoira pehmolelu (Oli pakko hommata Eltsulle korvike ku ei oo vähän aikaa päässy oikeeta Seppoa treffaamaan).

Kaverikuvia näppäilemässä.

Tammikuun herkku, porkkana! Oon vedelly tässä kuussa ennätys määrän porkkanaa, perkule jos se ei kesällä rusketuksessa näy niin revin pelihousut.

Aamurutiinit kohillaan. Meikkiä ja aamukahvia.

Tässä kuussa ollaan myös oltu kipeenä, ylläripylläri! Alan vissiin pikkuhiljaa mummoutumaan tai jotain. Kuukauden sisällä oon kerenny kaatua 3 kertaa ja yks lauantai sain sitten ihan kunnon jumin aikaseksi selkään, että löysin itteni päivystyksestä.

Toinen mun lemppari unikamuista.

Yks juttu, minkä oon opetellu myös tässä tammikuun aikana. Aamupala! Nyt mä vasta sen tajuan, kuinka helkkarin tärkee aamiainen on.

Tammikuun kootut selfiet.

Gluteeniton ruokavalio edistyy hyvin. Oon ylpee itestäni, että en oo pahemmin lipsunu. Toki pari unohdusta on käyny mutta se onki sitten huomattu kyllä heti parin suupalan jälkeen.

Parisen viikkoa sitten lähin äidin kaveriksi Lahteen ja vietettiin oikeen kunnon tyttöjen pidennetty viikonloppu. Hellin äitiä tekemällä meille aika hyviä ruokia, vaikka itse sanonki. Toisen kerran elämässäni paistoin kunnon pihvit ja onnistu kyllä hitsin hyvin. Oli vaan iha järkyttävän isot että huh. Toki viihdytin äitiä myös mun mahtavilla jutuilla.

Äidin koiruus Toora oli meillä pari viikkoa hoidossa ja siitä tais tulla ihan mun tyttö, koska minä heikkona koiratyttönä tietenkin päästin sen aina viereen nukkumaan. Hän päätti Lahdessakin hiipiä hetken mietiskelyn jälkeen turvaamaan perheen pienempien selustat ja hypätä mun ja Ellin viekkuun.

Juusto-hommia.

Lahdessa oli kyllä nättiä ku oli satanu kunnolla lunta. Parasta talvessa on valkonen näkymä ja pieni pakkanen. Ei niitä järkyttäviä pakkasia enää! No okei nythän tuol on tommosta perus Suomen talvi loskapaskaa joka kulma täynnä.

Pikku-Epeli. Maltettiin olla päälle viikko kotona ja suunnattiin takas Lahteen. Hyvin on mulla ollu vapaita viikonloppuja tällai tipattomalla tammikuulla. Pois houkutuksilta täältä Helsingistä.

Lahti reissu piteni kahdesta päivästä viiteen päivään mutta oli kyllä parhain pidennetty viikonloppu, mitä hetkeen on ollu. Ikäväksi koitu maanantai-tiistai välisenä yönä noussu jäätävä kuume, viisaudenhampaan särky, korvakivut ja mukavat turvotukset suussa. Ei siinä auttanu sitten ku seikkailla bussilla Päksiin päivystykseen. Siellä minä ja pari muuta mummoa 5 tuntia kökötettiin. Tuomiona oli paha tulehdus hampaassa, jota ei millään olis voinu vielä leikata. Lähdin kahden antibiootti ja burana- reseptin kanssa suunnistamaan keskustaan apteekkiin ja en oo varmaan moneen vuoteen tuntenu oloa niin heikoksi. Suunnistin lähes 39 asteen kuumeessa ja kävelin kaupassa seiniä pitkin ja apteekkiin päästyäni joka ikinen odotustilan tuoli oli täynnä. Mietin mielessäni, että pistän kohta lattialle istumaan mutta sitten huomasin sopivasti tyhjän norsun jalan jossain nurkassa ja päätin huilata siinä hetken. Luulin, että meikä kuolee siihen apteekkiin sillä hetkellä. Tässä meikä silti on!! Voimissain! Tosin edelleen aika heikossa hapessa. Oon saanu flunssan ja kurkkukivun vielä kylkiäisenä tähän. Sain kuitenki paljon paijauksia, niin niiden avulla ajattelin taltuttaa tämän taudin nopsaa!
Laskiaisen kunniaksi parit pullat ja kahvit.

Nyt kahvin keittoon ja aamu löntystelykävelylle Elmerin kanssa.
Heido! 

-Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti