3.12.2015

Marraskuun instagrammailut

Back to basics. Nimittäin kuukauden instagram- annostus tulee tässä.Tulipas ikävöityä harmaata tukkaa.

Meikämanne ekoja kertoja himahissis, pelkään hissejä joten ihan huippua hyötyliikuntaa tällaselle paskahousulle kipittää portaat kolmanteen kerrokseen useita kertoja päivässä. Katotaan keväällä onko tuottanu tuloksia, haha!

Kolmen kimppa. Tästä puuttuu toki vielä Mitchelin Paulin seerumi, sekä mun uusin tulokas Lanzan Trauma treatment. Näistä hius- hommista enempi viikonloppuna.


Todellisuus iski lauantaina, kun yritin tota kyseistä bodya änkeä päälleni. Ei se vaan sopinu mulle, joten päätin palauttaa. Yhen kuvan sentään sain napattua. Olisin varmasti lauantai-illan riennoissa aiheuttanu muutamat naurut tolla outfitillä, tissit olis roikkunu kainaloissa saakka ilman liivejä.


Yks viikonloppu olin koira ja mummuvahtina. Ei vaiskaan! Halusin viettää mummin kanssa aikaa ja saada sille jotain muuta ajateltavaa, kun pelkästään niitä perus rutiineja mitä se päivän aikana puuhaa. Meillä oli kunnon tyttöjen ilta. Itkettiin, naurettiin, nautittiin viintä, herkuteltiin, katottiin telkkarista hömppää ja lakattiin kynsiä ja saunottiin ja mikä parasta juoruttiin miehistä. Mummin nukkumaanmenoaika venyki kahdeksasta puoleenyöhön saakka, kun ei maltettu nukahtaa. Mulla on maailman ihanin mummi.

Yks perjantai-ilta tuli "extempore" lähettyä kattelemaan Paprua Tavastialle. Mä en voi enää sanoo näitä extempore- kerroiks ku musta tuntuu, että oon jokaisella Paperi T:n keikalla mitä Stadissa vaan on. Mä oon se hullu fangirl, joka piinaa joka kulman takana ja jonka puhelimen taustakuvana on Henri Pulkkinen. No en nyt ihan mut..

Viimesimmästä keikkiksestä sen verran, että oli huippua että settilistaa oli fixattu vähän ja tällaselle jokaisen keikan koluajalle oli kivaa vaihtelua päästä kuuntelee pitkästä aikaa vanhaa kunnon Rugeria ja muita vierailevia kundeja ( Tuuttimörkö, Hefe ja Kride). Ei sillä kyllä Malarian Pelko vielä toimaa mutta mukavaa vaihtelua!

Tässä sitten kuvaa jatkoilta. Ei ole lavastettu, ei sitten yhtään.

Yks sunnuntai suunnattiin kattomaan Bemmin ensimmäistä omaa keikkaa Circukseen. Toi pikkuveli on kyllä syntynyt tähdeksi! Oli ihan huippua huomata, kuinka paljon toi tyyppi nauttii tuosta.

Myönnän. Olin krapuloissani kampaajalla. Hanna onneksi on semmonen pelastaja, että ei paljoo edellisen illan viinit vaikuta kampaamokäynnin jälkeen.

Oi kyllä! Vaihdoin itteni tummaks taas.. Viikonloppuna tulossa kivempi juttu mun tukasta, Hannasta, Salon Duessasta jne..

Uudella tukalla oliki sit hyvä lähtä kattoo illan keikkatarjontaa. Tarkotuksena oli käydä ainakin kattomassa Henry's pubin helatorstai-klubin antimia. Eino Grön, Emma Salokoski ja Ruger Hauer. Haha, oli niin mahtavan hämmentävä tarjonta, että oli pakko eksyä paikalle. Onnea Henry's pubin helatorstai-klubi!

Fanit kuvaamassa. Yksin Kurvittaressa? Ehei. En onneks oo viel Kalliolaistunu.


Yks keskiviikko tuli kans käytyy Tavastialla kattomassa Teflon Brotherseja ja Pariisin kevättä. Pariisin kevät on kyllä mulle semmonen festaribändi. Kesä, festarit, lämmin viini muovimukista tai suoraa pullon suusta ja Pariisin kevät.Yks TBT:kin mahtui tähän kuukauteen. Aika kuluu vaan niin supernopee.

Löysin myös tässä kuussa uuden heikkouteni. Pätkisjäätelö. Ah!

Saatiin Elmerin kanssa uus sänky!! Prinsessasänky lähti nyt toisen prinsessan makuuhuoneeseen.

Viime perjantaina hyvällä jengillä Bemmin keikalla. Oli kyllä mukava ilta, joka veny aivan liian myöhäseks. Seuraavana aamuna ei ollu kovin mukava herätä.Oivoi. Nyt mä voisin ottaa peiton korville ja lähtä uneksimaan jostain mukavasta.
 Viime yönä olin kuulemma hihittäny ja nauranu.
 Googletin, niin se ei kai merkkaa mitään kovinkaan hyvää. 
Apua!

- Pauliina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti