19.11.2015

Rakas joulupukki..

Minäpäs oon aikasten liikkeellä. Alottelin tällä viikolla joulufiilistelyt. Johtunee ehkäpä siitä, että työpaikalla on melkoset jouluhärdellit meneillään. Tarttuu valitettavasti sitten tänne omaan kotiinki. (Meinasin kirjottaa aluksi, että tänne meidän kotisohvallekkin mutta tajusin että eihän meillä sitä sohvaa tosiaan vielä ole, heh). Tässä mä tällä muovisella parveketuolilla istun jo varmaan kolmatta tuntia. Tuli tuossa kateltua suomalaista televisio viihdettä oikeen urakalla.

Eksyin myös vähän haaveilemaan ja miettimään joululahjatoiveita. Tänä vuonna, kuten viime vuonnakin oli puhetta, että perheemme ei osta joululahjoja. Viime vuonna mä osasin pitää lupaukseni, melkein. Mitä nyt pientä hömppää tädeille, jotka yllättää joka vuos liian isoilla paketeilla. Ne luulee kai, että oon ollu kiltti. Saa nähdä mitä pientä keksisin tänä vuonna, hehe!
Iittalan Essence lasit 

Näitä löytyy meidän kaapeista jo parit, mutta valko- ja kuohuviinilaseille on aina tarvis. Tein vihdoin päätöksen, että luovun kaikista turhista astioista, sellasista jotka on ostettu eurolla tai parilla Ikeasta ja jotka on kaikki eri sarjaa. Sain melkein joka joulu tai synttäri edesmenneeltä kummitätiltäni Iittalan astiastoa, mikä on ollut mieleeni jo ripari- ajoilta. Joka aamu, kun keitän aamukahvit ja hamuan kuppia kätösiini muistuu ihana täti mieleen ja aamu tuntuu paljon paremmalta. 


Paul Mitchell Super Skinny seerumi 

Tätä oon käyttänyt varmaan pian  jo 5 vuotta, kun Tytti iski tän mulle kouraan tukkaloihtimisten jälkeen. Siitä asti tää on ollu luottotuote. Tuoksu on mitä parhain ja silottaa karheammatkin kutrit hetkessä. Suosittelen lämpösesti tätä tuotetta muidenkin joululahjatoivomus- listalle.

JLo Miami Glow  hajuvesi

Tähän tuoksuun sitten taas juontaa kaverini ja vuosi oli ehkä 2006, eli melkein 10 vuotta sitten hei! Teini-Pauliinan luottotuoksu. Ei sillä, käytän vieläkin tuttua Laura Biagiottia tämän rinnalla! Mitä sitä hyviä vaihtamaan. Tätä ollaan mm. etsitty pitkin New Yorkin katuja 2007. Tuotanto on kai lopetettu mutta vielä jotkut nettikaupat myy viimesiä tai sitten tuotanto on ainakin vähentynyt. Mun vakkari mesta nimittäin ei enää myy kyseistä tuoksua, voihan surku! 

Naked 2 luomiväripaletti  

Kaikkien hehkuttama luomaripaletti. Okei! Tää on oikeasti hyvä! Kävin kuukausi sitten ensimmäistä kertaa nypistelemässä Sokkarilla. Joka kerta siitä lähtien oon Sokoksella kävellyt kyseisen tuotteen ohi haikeana.   

Mariela Sarkiman Siveltimet 

Tein myös pienen meikki-inventaarion muuton yhteydessä ja pakko myöntää, kun Heidi kävi kylässä huippusiveltimien kera meikkaamassa mua niin tulin siihen päätökseen, että mun on pakko hankkia kans hyvät siveltimet. Mulla on toki hyviä siveltimiä kehnojen seassa mutta viime vuonna kokeillessani kyseisen mimmin siveltimiä ihastuin.  

Marimekon tasaraita ja kivi pussilakanat

Aaah! Raita on aina raitaa ja Marimekko Marimekkoa. Mustavalkosesta puhumattakaan! Simppeliä ja siistiä.  Oon aika ykstoikkonen, mitä sisustukseen tulee. Mun kanssa olis varmastikki hankala asustaa, saatika sitten sisustaa sitä yhtiestä asuntoa.

Clean Fresh Laundry hajuvesi

Puhdas pyykki, mikä sen parempi tuoksu! Okei Comfortin uudet huuhteluaineet tuoksuu kyllä niin hyviltä, ettei mitään rajaa. Water lily and lime ja Honeysuckle and Sandalwood etenki!

Chanel Rouge Coco Baume  

Tämäkin on meikkipussissa kyläillyt useamman vuoden. Baby Lipsit ja Eos- huulirasvat kalpenee kyllä tämän viekussa.  

Kas noin! Johan siinä taas oli liuta! Veikkaampa, että ens viikolla ostan kyllä jonku näistä itselleni joululahjaksi, etukäteen kylläkin. Tovi on vierähtäny siitä, kun oon jotain itselleni ostanut.  

Nyt unille!
  Heipsu!  

- Pauliina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti