9.11.2015

Indiedays blog awards

Niinku aiemmasta postauksesta sai selville, päälle viikko sitten juhlittiin kavereiden voimin jälleen Indiedaysin blogigaalassa. Tässä meidän kuvasaldo illasta. Olin pyytäny avecikseni ystäväni Tommin, jonka kanssa jokainen iltama on kyllä erilainen. Enää meitä ei löydä tavastian lauantaidiskon tahmaselta tanssilattialta, vaan juodaan nykyään lauantaisin sivistyneesti pari lasia viiniä mun tykönä ja höpötellään. Niin varmaan.

Mia Wallace ja Vincent Vega Pulp Fictionista

Yks ihana kissamirri, Sharon!

Pelottavan kalpee Lotta.

Meikäläisen yks lemppari snäppääjistä, Peeta!
Oli huippua törmätä Jasmineenki tällasissa merkeissä, viime kerrasta on tovi. Viime aikoina ollaan nähty sattumalta mun työpaikalla vauvan vaatteiden ympäröimänä.

Olavi Uusivirta ja Minka Kuustonen jakamassa palkintoa. Kyseinen kaksikko tähdittää elokuvaa nimeltä Onnenonkija, jossa varmastikkin saadaan oma maistiainen blogimaailmasta. Elokuva saa ensi-iltansa ens keväänä.

Tässä kans yks huikea snäppi-mimmi, Paju!


Sharon oli loihtinu Didemille ja itselleen ihanat lookit.

Perus meikämanne, puhelin kädessä. Josko olis tällä kertaa lähteny taas joku mahtava viesti menemään yöllä kahen aikaa. (Oon huvittava tapaus näissä hiprakkatekstareissa, nimittäin mun viesteissä ei yleensä ole yhen yhtäkään kirjotusvirhettä ja pilkut ja pisteet on aina viimesen päälle. Ei voi tosiaan tietää mikä on kisakunto mutta kellonajasta voi toki päätellä jotain).Kas noin! Oli kyllä mukava ilta ja oli kiva nähdä pitkästä aikaa tuttuja naamoja ja kavereita. Kiitos Indiedaysille jälleen kerran! 

Heidi värjäs Tommin tukan mainiolla mustalla vappuvärillä. Voitte kuvitella, kun aamulla suunnistin vessaan niin luulin, että mun suihkuun on tapettu emo. Ei sillä että Tommi olis siellä ollu mutta Tompulan hiusvärit. Nauroin niin paljon :D 
Tulikohan nyt tarpeeksi linkkailtua? Tää linkkailu on aika rankkaa.

- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti