27.10.2015

Paudelina sydän Viaplay


Odotin perjantaina töistä päästyäni, että pääsen lämpöseen suihkuun, jonka jälkeen valitsen mukavimman yökkärin päälle ja teen lattialle pehmosen majan sekä ripottelen kaiken maailman herkut käden ulottuville. Ei puhettakaan, että olisin jonnekkin rimpsalle jaksanut lähteä. Kaikkien näiden ihanien herkkujen keskellä oli sitten vielä se tärkein juttu, nimittäin Viaplay. Pääsin valkkaamaan laajasta valikoimista kaikki mahdolliset hömppäleffat omiin suosikkeihin ja tuli melkonen valinnan vaikeus, mistä sitä alottais. Päätin aloittaa perinteikkäällä tyttöhömpällä, jonka nimi oli Walk Of Shame. Meinas mennä lakut väärään kurkkuun parissakin kohtaa ja tiedättekö fiiliksen, kun katotte leffaa ja roolihenkilö mm. unohtaa puhelimen johonkin ja se jää vaivaamaan omaa mieltä? Haha, mikä siinä on?

Nyt jo parin päivän jälkeen oon kattonut leffoja sitten oikeen huoletta Viaplaystä, koska oon kuumeessa ja pedin omaamana ollut jo pari päivää. Sieltä löytyy sopivan laaja elokuvavalikoima varmasti jokaiselle, sekä mukava määrä sarjoja (joihin muuten oon seuraavaksi siirtymässä) mutta myös miekkoset ja miksei myös naikkoset, täältä löytyy vielä urheiluakin! Itse nyt KHL:stä hullaantuneena, Viaplaystä näkee mm. KHL- pelit livenä ja tietty NHL- pelit sekä läjäpäin muuta urheilua. Mun uudet lemppari sipsut nimittäin: Gluteenittomat chili sitruuna sipsit!


Kokeiltiin alkuvuodesta myös vuokraamo- osiota, kun sain ystäväni Lauran kylään ja vannoin, että se itkis yhtä vuolaasti, kun minä nähdessään Tähtiin kirjoitettu virhe- elokuvan. Kerroin elokuvasta yön pikkutunteina ja sitten päätettiin, että se olis pakko nyt sit nähdä ja kappas se löytyi Viaplayn vuokraamosta alle viidellä eurolla. Ei se Laura sitten ihan yhtä vuolaasti itkenyt kun minä mutta tirautti pari kyyneltä kuitenkin, aika lähellä mun suoristusta ( Itse itkin niin, että oli pakko vaihtaa seuraavana päivänä pussilakanat ku oli vissiin nenäliinat loppunu kesken).

Tykkään myös puuhata kaikkea samalla, kun katon elokuvia. Kynsien lakkaaminen luonnistuu mm. parhaiten elokuvan aikana, koska kynnet sopivasti kuivuu sen parin tunnin leffan aikana. Tällä kertaa oli vaan hankalampaa ku oli nuita kaikkia syötäviä tuossa, heh. Sipsin murut kynsikoruina?

Semmottii, onks teillä oma kohtasia kokemuksia kyseisestä palvelusta? Ja antakaa vinkkejä, mitä sarjoja, sekä leffoja ootte viime aikoina katellu, niin voin lisätä suosikkeihin. 

Ps. Ensimmäinen kuukausi tuolla on ilmainen, joten kantsii kokeilla! ;-)

- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti