29.10.2015

Kotiin inspiraatiota

Dymoilu on mulle jo vanha juttu mutta ihanaa että mullakin on vihdoin maustehylly johonka saada kaikki mahdolliset maustepurkit sievästi esille.

Ihastuin mun kodin punaseen jääkaappiin. Päätin myös, että en hanki kotiini mitään muuta punasta. Olkoon hän nyt sitten kodin väripilkku.

Puhuttiin viikkoja sitten vuokranantajani kanssa, että kuinka siisti olis maalata liitutaulu- seinä. En ehkä oo kuitenkaan niin rohkea. Pienestä yksiöstä se vois tehdä melko pimeän kodin.

En oo aikasemmin hurahtanut HAY:n huonekaluihin tai muihinkaan tuotteisiin. Ensin tuli ne hiivatin vaaterekit, mitkä löytyy melkein jokaisen bloggaajan makkarista (okei ne on hienoja mutta en tiiä miksi mulle tommonen ihan perus kympin tai parin maksava vaaterekki on yhtälailla ilo silmälle). Seuraavaksi oli ne tuolit. Se lepotuoli mua naurattaa eniten, voiko se olla oikeasti lepotuoli? Peppuhan semmosessa rautakapistuksessa jäätyy, eikä se voi olla mukavampi kun ihana lämmin löhösohva, josta tuijotella parin tyynyn kera sinkkuelämäätä! Tarjotinpöytiin olenkin sitten hurahtanut kaikkien näiden edeltävien edestä. Niitä voisin ottaa vaikka makkariin, sekä olkkariin.

Mites sitten, voisko joku linkata mistä hankkia hienoja, yksinkertaisia julisteita? Musta olis kiva kehystellä, joitain osuvia quotseja.

Sohvaksi tänne olis täydellinen tuo Ikean Karlstad kahden istuttavana, Istundan harmaana mutta arvatkaa vaan valmistetaanko sitä enää kyseisen harmaana kahden istuttavana? No ei. Kolmen istuttavana kyllä mutta se on aivan liian iso tänne meille.
 
Tulikin tuossa Ikeasta mieleen, että oon sisustuksessa aivan samalainen, mitä pukeutumisessa tai meikkaamisessa tai vaikkapa hiustenlaitossa. Kallis hinta, merkit ja se mitä muut ajatellee ei kiinnosta kyllä yhtään meikä mannea. Hinta ei todellakaan takaa laatua, joten olen kokenut että sekä kalliin, että edullisen yhdisteleminen on ennemminki rikkaampaa, kun se, että mulla olis koti täynnä pelkkää vimpan päälle designia, vaatekaappi pullollaan kalliita mauttomia ryysyjä tai meikkipussillinen chanelin huulipunia kaikissa eri sävyissä.


Myös tää HAY:n DLM- pöytäki vois toimia.
Kaikki kuvat: Pinterest

Nyt voisin, vaikkapa vierailla vielä hiukkasen Pinterestissä lisää ja hakea yhtälaisen inspiksen lauantain halloween- asuun mitä tähän postaukseen. Lauantaina olis luvassa Indiedaysin jo perinteeksi muodostunut blogigaala, jossa tällä kertaa pukukoodina tais olla Halloween. Onhan tää nyt kumma juttu, että aina sitä ruinaa kaiken maailman naamiaisia, kun olis kiva kerranki "pukeutua" mut sit ku semmoset olis, niin inspiraatio kaikkoaa sen siliän tien. Okei on mulla aika hyvä idea jo kehittynyt mulle ja mun avecille. Sen näette sitten joko lauantaina snapchatin ihmeellisestä maailmasta reaaliajassa tai sitten instagramin puolelta viimestään sunnuntaina, kun darramörkönä peiton alta postaan edellisen illan toilailuja. 

Ehkä menenki treffaamaan jo ennätys ajoissa (00:54) nukkumasaa ja luovutan sen pinteröinnin.

Heippa, hyvää yötä ja kauhun täyteistä viikonloppua!

- Pauliina

6 kommenttia:

 1. Desenio.fi on ainakin tuommonen nettikauppa mistä löytyy halvalla julisteita:))

  VastaaPoista
 2. Hei jes! Kiitsa, täytyy tsekkaa!! :-)

  VastaaPoista
 3. That looks great, I wish I had an apartment like this!<3
  Hope you have a lovely weekend!
  xx

  Marietta

  www.theurbanslang.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I hope that your weekend was great :-)

   Maybe someday we have these kind of places! Hope so!

   Poista
 4. täältä löytyy kivoja julisteita ja muutakin sun näköstä sisustustavaraa :)
  http://www.domdom.fi/

  t.ella:)

  VastaaPoista