6.9.2015

Hyvää Suomesta

Viime aikoina on ilmestyny ihan hullun hyviä levyjä, enkä puhu tällä kertaa ulkomaalaisista artisteista, vaan nää mistä nyt puhut on täältä meidän iki-ihanasta Suomesta. Tästä teille parit viisut maistiaisiksi. Minä tykkään ja veikkaan, että tekin.

Elias Gould. Eliakselta ei vielä levyä oo tullu ulos mutta 2 huikeeta biisiä. Huvilakadun oonki joskus alkukesästä tänne postannut mutta tässä tuorein kipale! No mitäs mitäs kylmää vai kuumaa beibi?

Pyhimys. Tuttu kaveri jo Tefloneista sekä useista muista prokkiksista. Tefloneille en oo ite lämmenny viime aikoina mutta skippaa duunit ja ilmasii tissei löytyy tieteski mun vanhoilta soittolistoilta. Perhosveitsi-Heikin ja lika-Akin Katuvisioita taas toimi meikäläisen mieleen. Levyn ilmestyttyä taisin saada ensi kosketuksen Papruunki. Uuh! Takaisin nykyhetkeen ja Pyhimyksen uuteen albumiin. Levy ei tosiaankaan pettänyt, vaikka albumi kantaakin nimeä pettymys. Valkkasin levyn kolme parhainta biisiä teille.

Iisa. Iki-ihana! Aurinko paisteli ja oli flown toinen päivä ja Reginan keikka. Pitkästä aikaa, moneen moneen vuoteen oli mukava muistella vanhoja ja hoilata laulujen mukana. Parin viikon päästä olis luvassa lisää mutta tällä kertaa Iisan soolomatskua livenä. Valkkasin Iisan toiselta sooloalbumilta myöskin kolme lempparia.

Asa. Oivoi! Entisenä Avaimena tunnettu kaveri. Muistan, kuinka ollaan ajettu äidin ja veikan kanssa Oulu-Helsinki väliä autolla 2000-luvun alussa ja voin sanoa, että ei olis yhtä ainutta matkaa, etteikö oltais kuunneltu Avaimen punaista tiiltä. Räppimimminä joskus silloin, kun taas muutettiinkin takas Helsinkiin päätin, että jos koskaan meen naimisiin niin mua pitää kosia Avaimen 5 päivää 5 yötä- biisin sanoilla. AHAH! Nyt nolottaa, että edes kirjotin sen tähän. Onhan se hieno biisi mut heiii.. nolo Pauliina.

Sima. Ahh! Tästä tulee mieleen tän kesän alku ja tanssilattia. Suomen suurimmat, eli Fena ja Ode soittamassa levyjä, mulla jääkylmä crowmoor kädessä, joka läikkyy vähän jokaisen päälle, koska tanssilattialla on tietty tungosta. Kaikki laulaa biisin mukana. Pitääks mun nyt tähän enempiä alkaa selittelee? Hyvän mielen bändi ja Turun klubi on meikän lempparipaikka Turus. Turku on muuten aivan perseestä! Hah!


 

Nauttikaa! :-)

 - Pauliina

2 kommenttia: