2.9.2015

Huawei: Honor 7

Viime viikolla oli oikeen kiireinen viikko. Ehdin silti ennättää Huawein uutuus puhelimen honor 7:n lanseerausbileisiin Maxineen torstai-iltana. Nappasin Samin kainaloon ja lähettiin kattomaan, että millanen tuo hehkutettu puhelin nyt oikeen oli. 

Maxinessa kaikki oli sinistä. Tervetuliaisjuoma mukaan lukien. Siellä me istua törötettiin ja kuunneltiin mitä kaikkea uutta ja mahtavaa juuri lanseeratussa puhelimessa on. Kesken selostuksen oli jo pakko mennä hipelöimään ja katsastamaan kyseinen puhelin. 20 megapixelin kamera, 5.2- tuumainen fullHD-näyttö ja iphonestakin tuttu sormenjälkitunnistin. Lisäksi puhelimessa oli kaksois-SIM- tuki sekä ohjelmoitava älypainike. Oikeen näppärä! Osasin jopa käyttää kyseistä puhelinta, vaikka yleensä olen aina hukassa kaikkien laitteiden kanssa. Hintakin kohdillaan: 399e.


Ettei vaan hämätä, niin kyseinen puhelin ei oo Huawein Honor 7.


Illan esiintyjänä toimi Sanni. Meikä on fani! Uusin levy LELU- on ollu aika kovastikki soitossa, puhumattakaan ensimmäisestä levystä.

Sannin tukkakin sopivasti mätsäs teemaväriin.


Innolla odotan kyseisen mirkun päivää vain elämää- sarjassa, joka alkaa 18.9 nelosella.


Tähänkin postaukseen saatiin ripaus Jokereita.

Juha-Matti Aaltonen, Mathis Olimb, Jari Kurri, sekä illan juontaja Axl Smith.


Sitten vielä illan insta- saldoon, tietenkin!

Jimppuki mukana menoissa!

Pari hassua ja minä!

Naukkailijat...Aamulla ei ollu maailman kaikkeuden skarpein olo. Oliski ilta päättyny lansu- tilaisuuteen. Päätettiin lähtä vielä vallottamaan Kallen tanssilattia, tietenkin! Olihan sentään torstai. Vannon, että viimenen torstai nyt tälle vuodelle vaikkapa. Vesisateessa kotiin nauraen päätty tämän tytön ilta.

Oli oikeen mukavaa! Kiitos Huawei ja Republic!

- Pauliina

1 kommentti: