24.8.2015

Kesä pakettiin / Elokuun instagrammailut

Aika hyvä kesä takana, vaikka ilmat ei oo lämmittänyt kun vasta nyt viime aikoina. Mua on sitten lämmittäny kelien sijaan kaverit, perhe, asiakkaat, hyvät jutut, viini, musiikki, iltakävelyt, uudet tuttavuudet, vanhat kaverit (jotka on ollu jonku tovin pois), festarit, valvominen, rauhalliset koti-illat, keikat ja tätä listaa vois jatkaa vaiks kuinka pitkälle. 

Ajattelin, että tämän tulevan viikonlopun jälkeen, kun virallisesti elokuukin päättyy niin voisin vähän rauhottua ja alkaa valmistelemaan itteäni syksyyn. Rymyyminen, riekkuminen ja riehastelu vois olla tältä erää takana päin ja sen sijaan voisin nukkua kunnon yöunia, herätä ihmisten aikaan ja muutenkin elää vähän tasapainosemmin.  Elää ennen kaikkea itelle kuiteski. Kesällä saaki lähtä vähän käsistä, sitä en kiellä! Mukava päättää tää humputtelu Hernesaaren Venetsialaisiin. 

Haha kysynnän vuoksi oon ommellu jo parit laukut kavereillekki ja viettäny monta monituista aamupäivää ton vempaimen kanssa.

Äiti muuttaa takaisin Lahteen ja en tykkää yhtään! Pakkailujen seasta löyty sitten nämä mahtavat kasari barbie- kirjat.

Tänään otettiin Eltsun kanssa 4 tuntia aurinkoa täällä äidin parvekkeella, kaikki irti viimesistä hetkistä! Herttoniemi, mulla tulee ikävä!

Oon salaattibuffessa aina se, joka valitsee kaiken mitä tekee mieli, en mieti sopiiko täytteet yhteen, mitä turhia!

Tämän kesän trendi terveysjuoma! Kombucha! Tää on musta parhain maku! Granaattiomena toimi kans hyvin.

Kävin väsäämässä Ekolon tiimille uuden blogin ja koodaillessani menemään sain maistella Rawan vegaanisia raakakakkuja samalla. Meinas työt mennä ihan ohi suun ku tarjoilut oli niin hyvät.
 Käykää katsomassa Ekolon uudistettu blogi tästä!


Vajaa kuukaus ja toi viereinen mimmi muuttaa Suomen Turusta tänne Helsinkiin aivan mun lähelle. Enää ei tarvitse facetimessa kilistellä viinilaseja ja avautua mieshuolista, kun voi oikeasti lenkkeillä toisen sohvalle pölöttämään.

Tässä olin menossa kampaajalle Duessaan pari viikkoa sitten. Sanoin Hannalle, että nyt jotain likasta ja tunkkasta. Se mimmi ties tasan tarkkaan mitä halusin. Pesupaikalla jo tokas "tästä sä tuut tykkäämään".

Sain just sitä mitä halusin! Kesän keltainen huuhtoutu tunkkasen tieltä pesupaikalla ja sain Flowksi mielettömän tukan.
 Hannan instagramiin pääset tästä!

Turun muikki saatiin myös ensimmäistä kertaa Flow- festareille! Etkoilut suoritettiin hyvällä jengillä Beatissa, josta olikin lyhkänen matka itse festarialueelle.

Nättiä niinku aina!


Perjantain kuvasaldo onneksi jäi vähemmälle mutta sain tän yhen hurmurinki kainaloon! Kerettiin alueelle just mukavasti Diplon alkuun. Tarkotuksena oli itellä käydä kyllä kattomassa Elliphant ja Lianne La Havas muttaa aivan liian aikasin esiintyivät, höh! Illan kruunas Major Lazer, jonka olin jo kerran aiemmin nähnykki.

Lauantain aamu. Oli aika tuskanen nousu mutta reippaana ystävänä suuntasin heti herättyäni Siwan säpinöille hah. Oli pakko saada jotain suolasta, jotain kylmää, jotain nestettä ja kahvimaitoa. Hoidin homman himaan! Viintä tietenkin kylkiäisenä.

Lauantai-ilta ja matkalla ties minne..

Kaverit yllytti ottamaan ton oma tekemän säkin mukaan ja ehdotti, että kun tietty humala-aste ylittyy, niin mut voi laittaa tonne laukkuun ja kantaa mukana. Järkkärit vaan ei ihan tykänny porteilla laukkutarkastuksessa.

Lauantain parhaimpiin keikkoihin kuulu kyllä Death Teamin keikka Tiivistämössä.

Paprulla taas tunnetusti hyvä keikka ja samalla setillä! Valot oli ihan mielettömät!

Ruokahommeleita. Tuolla festareilla kyllä rahaa palaa ruokaan, onneks oltiin varauduttukki. Taisin vetää perjantain ja lauantain vegelinjalla Sandron ja itse Richard McCormickin herkuilla mutta sunnuntaina repäsin ja hain kanaa ja muistikuvaa ei kyllä nyt tähän hätään oo hah.

Viimeset kuvailut ennen alueelta poistumista.

Lauantain aamupalat.

Huippu tiimi.

Viime torstaina oli taiteiden yö ja tuli lähdettyä extempore kattomaan Tavastialle Roopea ja koiria. Melkoset pippalot ne sai käyntiin, huh! Ilta jatku puistoviinillä ja vanhojen juttujen veristelylle heh. Miten muuten jotku asiat unohtuu mielestä ajan myötä? Vai onks mulla vaan varhaisiändementtia?

Lauantaina veristeltiin vielä lisää ja käytiin kattomassa Disco Ensembleä Virgin Oilissa. Ilta ei ihan menny nappiin, ku meikämanne sai jonku kyynärpäästä otsaan. En luovuttanu, vaikka otsa turpos golf- palloksi, jääpalapussi päähän ja keikka jatku. Hauska, kun edelliseen postaukseen tuliki kommentti, että mut oli bongattu kyseiseltä keikalta.

Eilen ei sitten ollu mitenkään kauheen hyvät fiilikset tai no aivan tavalliset sunnuntai-masistelut. Lievitin murheita saunomalla ne poies ja syömällä herkkuja ja tuijottaen hömppää.


Sillä lailla. Miten teidän kesä meni? 

- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti