31.8.2015

Jokerit vs. Sevestal Tserepovets

Viikko sitten tiistaina suuntasin lyhennetyn työvuoroni jälkeen juoksujalkaa Hartwall arenalle, jonka edustalla odottelikin 3 muuta bloggaajaa avecien kera, sekä Republicin ihanat tytöt Elisa ja Tiina. Itselle avecin valitseminen kyseiseen tapahtumaan oli itsestäänselvyys, kun oli kyse jääkiekosta. Kaappasin Pasilan asemalta kainalooni isoveikkani, vanhan jääkiekkohullun. Mua vähän huvittaa, että suunnistin ensin seiska ratikkaan, joka vielä joskus meni Pasilaan kun siellä asustin mutta tällä kertaa löysin itseni Meilahdesta. Kiirehän ei suinkaan ollut, heh! 

Paikan päälle selvittiin ja melkein heti lähdettiinkin jo arenan sisälle seikkailemaan. Meitä kierrätettiin ympäri arenaa ja päästiin näkemään mm. miten hommat toimii kulisseissa pelin aikana. Oli kyllä ihan huippu kokemus! Lisäksi meillä oli pelin aikana oma aitio, josta päästiin jännäämään illan peli hyvien ruokatarjoilujen ja juoman kera. Itsellä jäi erityisesti mieleen, kun päästiin näkemään, miten videotuomari työskentelee pelin aikana ja miten ne kyseenalaisen näköiset maalit oikeen selvitetään, että onko ne nyt oikeasti maaleja vaiko ei. Itse semi Oululaisena oon edellisen kerran käynyt itse paikan päällä pelissä varmaan yläaste- ikäisenä ja silloin ei vielä ehkä tajuttu kiekon päälle niinkään. Mentiin aina kattomaan oman tai rinnakkaisluokan poikia tai Juha-Matti Aaltosta, sitemmin on tullut seurattua telkkarista MM-lätkää verenpaine korkealla. SM-liigaakin jos on sattunut telkkarin ääreen sopivasti tai johki kuppilaan. Mulla oli hyvä, kun matkassa oli lätkästä kaiken tietävä veli, niin tarkistin aina pelin aikana jos joku askarrutti mieltä. 

Päästiin moikkaamaan kuuluisaa jääkonetta.

Elisa, Joonas ja Heidi

Matka jatkuu..

Tiivis tunnelma ja voin vaan kuvitella millanen härdelli tuolla on pelin aikana. Melkosta vauhtia noi joutuu työskentelemään ja Amanda hoiti biisin ku biisin jokaiseen kohtaan peliä, toinen twitterit, yks hidastukset/muut kuvat etc..


Sitten pressihuone, jossa käydään läpi haastiksia peliä ennen, erätauoilla ja pelin jälkeen.

Halli alko pikkuhiljaa täyttymään..
Aika hyvä paikka tinderöidä, heh! Ei vaiskaan!

Jokeri-fanien liput liehu!  Eteläpääty oli mahtavan näkönen!

Ja maammelaulu raikas

Miettikää tähänkin on yks tyyppi, joka yleisön seasta etsii porukkaa näihin cam- osuuksiin. Huippua!

Ekassa erässä ei maaleja näkynyt, toisessa erässä maalihanat aukes vauhdikkaasti, kun Sevestal Tserepovets meni aluksi johtoon mutta ei aikaakaan, kun Jokerit jo tasoitti tilanteen. Ville Lajusen avulla Jokerit siirty vielä johtoon toisen erän puolella ylivoimamaalilla. Kolmannessa erässä ei näkynyt vieläkään tasotusta, vaan Jokerit laukas ittensä 3-1 johtoon. Jäljellä oli enää 8 minuuttia peliaikaa, kun Sevestal Tserepovets tasoitti tilannetta yhden maalin verran, se ei silti riittänyt voittoon. 

Peli oli kaukana sydärikiekosta, mitä ollaan totuttu kattelemaan mutta annetaan anteeksi, koska kyseessä oli avausottelu. Kyllä pientä nahjistelua onneksi nähtiin.

3-2 Jokereille! 

Pelin jälkeen jäätiin vielä nautiskelemaan lasilliset viintä hyvässä seurassa ja höpöttelemään muustakin kun jääkiekosta. Porukka oli ihanan rento ja oli mukava, kun oli pienempi jengi koossa ja pääs höpöttämään kaikkien kanssa ja tutustumaan kunnolla. Oikeen onnistunut ilta. Kiitos vielä NordicBet, Republic Showroom, Jokerit, Hartwall Arena sekä kaikki tytöt ja pojat ! :-)

Ps. Oon vieläkin ehkä alitajuntaisesti loukkaantunut sille henkilölle, joka vei mun jokerilipun, jota käytin vauvana kuolarättinä. Joku varasti sen mun rattaista vuonna -92 jollain lähikauppareissulla ja siitä oli nauru kaukana. Toinen muisto jokereihin liittyen oli, kun istuin 4 vuotiaana muovisella jakkarallani ja menetin hermot jääkiekkoa tuijottavaan veljeeni, joka ei alkanut barbieleikkeihin mun kanssa. Aloin huutamaan täyttä kurkkua, että entä jos kannatankin vastapuolen joukkuetta. Joonas tokas vaan, että lennät leppäkeihäänä ikkunasta ulos. Haha!
- Pauliina  

2 kommenttia:

  1. Jes! Ihanaa muitaki postauksia, kun instagram- juttuja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) eiköhän näitä muita postauksia ala satelee taas näin syksyisin!

      Poista