1.7.2015

Goodbye liukuvärjäys!

Ei tule ikävä. Toivon ainakin niin. Istuskelin viime keskiviikkona tovin Hannan hoivissa Duessassa ja oltiin päätetty, että nyt tuo melkein musta korviin asti ylettyvä osio saa lähdön. Pelkäsin kauhulla, että miten me saadaan se kivasti pois, niin että mulla pysyy tukka päässä.
Kuivaa ja hamppua oli tarjolla vaikka kuinka!


Sitten kohti pohjoista makasiininkatua..

Astuin sisään, niin siellä se Hans loihti juuri upean uuden tukan uudelle asiakkaalle, joka tykkäs tukasta hurjan paljon.

Sitten oli mun vuoro. Niinku kuvasta näkyy, niin aika kiva juurikasvukin oli kerennyt kasvamaan parissa hassussa viikossa.

Alotettiin homma reippaalla raidotuksella. Latvaan ei koskettu oikeestaan ollenkaan, koska tykättiin latvan väristä, joten päätettiin lähtä tavottelemaan samaa sävyä myös tuohon tumman paikalle.

Raidottelun jälkeen ihan tyveen laitettiin oman hiuksen sävyinen väri, koska en tahtonut kuitenkaan yksiväristä värikypärä- mallia, vaan jotain luonnollista ja semmosta jota mun ei tarvitse olla värjäämässä 2 viikon välein. Tyvivärin kylkeen raidotettiin vielä uudestaan tummempia osioita.

Suurimman duunin Hanna teki pesupaikalla, jossa se vielä syväpuhdisti, sävytti ja laittoi hoidot. Puhuin viime postauksessa, että tehdään varmaan Olaplexillä tälläkin kertaa nää raidat mutta päädyttiinkin L'anzan hoitoon, koska se on vaan yksinkertaisesti paras. Mun tukka on muutenkin tämmönen hevosen häntä, eli karhea ja paksu niin oon kokenut L'anzan parhaimmaksi hoitovaihtoehdoksi. Tukka kasvaa ihan mieletöntä vauhtia ja vielä kotona 2 viikonkin jälkeen tuntuu tukka ihanan silkkiseltä ja helposti harjattavalta.

Kuten jo edellisessäkin postauksessa mainitsin, niin kampaajakäynnit on mulle ku terapiakäyntejä, heh! Duessassa on aina ihanan helppo ja rento meininki ja voi puhua pälättää kaikki mahdolliset asiat ja naureskella yhdessä tyttöjen kanssa niille, se on ku istuis omassa olkkarissa hyvällä kaverijengillä.  Hannan ja Heidin hyväntuulisuus ja semmonen intohimo, millä ne tekee noita juttuja sai munki inspiksen heräämään tossa alkukeväästä jo ja hain Stadin ammattiopistoon hiuslinjalle. No pari viikkoa sitten valkonen kirjekuori tipahti postiluukusta ja koulupaikka meikämannella takataskussa. Voi olla, että joudun alottamaan koulun myöhemmin kun muut mutta tästä tää ainakin lähtee. Penaalit ja kynät valmiiksi, meikämandoliini palaa koulunpenkille, tätä on odotettu.

Takaisin asiaan.  Nyt on sitten ruissitukka valmis ja se näyttää tältä! Mitä mieltä ootte?


  
Ja nyt tukka hulmuten unten maille tai no.. pakkaamaan ruissikamppeita. TJ 1 jos ei enää tätä päivää lasketa. Mä oon niin innoissani ja täpinöissäni, että ravaan kokoajan keittiön ja olkkarin väliä ja vedän parit tanssiliikkeet matkan varrella. Tuo vieressä oleva ihmettelee tuossa, että mitä ihmettä sekoilen, hah! Perus minä.

Veikkaan, että kuulette vielä musta ennen ruissia, joten en vielä toivota mielettömän kivoja festareita kaikille.

Hanna / Salon Duessa
Pohjoinen makasiininkatu 4
09 604882

 

- Pauliina

2 kommenttia: