28.6.2015

Humble Brush

Tiiättekö mikä tää on?

Se on Humble Brush, kestävä, hyvännäkönen ja ympäristöystävällinen hammasharja. Harjan luoja on ammatiltaan hammaslääkäri, joka tekee yhteistyötä vapaaehtoisjärjestöjen kanssa ja tukee hammashoitoa kehitysmaissa. Humble Brushin valmistuksessa on otettu huomioon koko tuotantoketju, joten tuotanto on tarkoin valvottua ja noudattaa eettisiä periaatteita. Kuulostaa aika hyvältä eikö? 
Ainakin mun korvaan! Tuntuu myös aika hitsin hyvältä näin parin päivän testailujen jälkeen. Oon ite vielä semmonen henkilö, joka seikkailee kauppojen hammasharja- hyllyjen välissä pähkäilemässä, mikä harja olis hyvä ja loppupeleissä eksyn valitsemaan jonkun aivan liian kovan yksilön.


Nyt ei oo siihen hätää! Tää on nimittäin ihan mielettömän pehmeä ja juuri kämmeneen sopiva. (Nyt ku mietin niin oon ostanu useasti jonku lasten hammasharjanki siinä toivossa, että se on pehmeä ja hyvä. Siinä on ollu kavereilla naurussa pidättämistä kun oon harjaillu menemään mm. Hannah Montana- hamppiharjan kera, haha). Varsi on valmistettu ympäristöystävällisestä bambusta, joten se on myös 100 prosenttisesti biohajoava. Lisäksi bambu on luonnostaan antibakteerinen eikä sen viljelyssä tarvita torjunta-aineita. Harjaksetkaan ei sisällä BPA:ta, eli Bisfenoli-A ja ne on valmistettu nylon-6:sta. Erittäin jees!


Kyseinen tuote voitti tovi sitten Lontoossa järjestetyissä Natural & Organic awardseissa parhaimman uuden kodintuotteen palkinnon.


Harja oli myös pakattu biohajoavaan kasvipohjaiseen kääreeseen sekä pahvipakkaukseen, joka on tehty 100 prosenttisesti kierrätysmateriaalista.

Jokaisesta myydystä hammasharjasta Humble Brush lahjoittaa yhden harjan hammashoitoa tarvitsevalle. Hyvä mieli tulee, kun tämmösiä juttuja kuulee!
Jos kiinnostus heräs, niin suuntaa ihmeessä Humble Brushin suomenkielisille facebook- sivuille ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa vuoden hammasharjat. Jokaisen kuvan tykkääjien kesken arvotaan palkinto, johon kuuluu yksi harja jokaista väriä. Aika iisiä siis!


Facebook- sivustolta löydät vielä paljon lisää tästä upeasta tuotteesta ja jos arpaonni ei kesäkuunlopussa osu kohdalle, niin suuntaa lähimpään Ekokauppa Ekoloon tai Ekolon nettikauppaan, sieltä riittää jokaiselle innokkaalle harjoja.


Nyt itse asiassa suuntaan hammaspyykille tämän purppuraisen uutuuden kanssa, jonka jälkeen painun pehkuihin, täydellisen puhtailla hampailla. Näin on saatu ensimmäinen lomaviikko purkkiin ja 3 vielä onneksi jäljellä. 

Mukavaa alkavaa viikkoa ja muistakaa harjailla hampaita! 

- Pauliina

2 kommenttia:

 1. Hei vähänkö kiva!! Kävin osallistumassa skabaan, toivon mukaan onnais! =)

  Oot aivan ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa kiva kuulla. Jeejee, toivon mukaan tärppäis :-)

   Itse oot!!

   Poista