3.4.2015

Maaliskuun Instagrammailut

Käytiin tyttöjengillä Tallinnassa syömässä hyvin. Äidin, tädin sekä mummin kanssa. Oli aika hitsin jees!

Hannan ja se taiko vaikka mimmosia kampauksia mulle.

Pienet kuvaus-sessiot sisäpihalla. Onko jollain kivoja kampausehdotuksia häihin? Mun täytyis päättää joku tukka, mikä mulle sitten taiottais. Vinkkejä ja ideoita otetaan vastaan :-)

Pizza-perjantai, vaikka ruokalautaselta löyty nami salaattia, jonka rakas kummitäti oli väsännyt.

Royal Cargon lanseeraus- tilaisuudessa mulla oli aika komeeta seuraa.

Koirapuiston vakkarit..

Aamiainen sängyssä.

Heräsin perjantai-lauantai välisenä yönä siihen, että telkkari oli menny päälle. Ööö? Elli katteli sielä sit How I Met Your Motheria, hah!

Mulla on varmasti ollu hauska ilme, kun aamulla sain oven taakse kaks sulosta mimmiä lehmäpuvuissa. Haha! Tyttäret täytti sitten mun pienen pakastimen Benillä ja Jerryllä. Arvatkaa kuumotteleeko ne mua joka päivä tuolla Pakastimessa? Onneks tytöt on tulossa kylään ja saadaan kumota vaikka nuo kaikki.

Say Lou Lou:n mahtava keikka tavastialla, pari viikkoa sitten. On kyllä mimmeillä melkoset geenit. Kuulostavat ja näyttävät  niin hyviltä! Ihan vaan vähän kateellinen..
Lauantaina suunnattiin Kiasmaan sekä kaupoille. Mua oli kiusoteltu Robert Mapplethorpen Amerikkalaisen kultti valokuvaajan K-18 osiosta ja olin kovin vaivaantunut ja heittelin ehkä vähän hölmöjäkin kommentteja kuvista mutta onneksi seuralainen oli samalainen hömelö ku minäki. Suosittelen kyllä kyseistä valokuvanäyttelyä. Täydellisen hienoja kuvia, vaikka niitä pippeleitä ja pakaroita oliki kerrakseen.

Kiasmailun, Kismailun ja ruokaostosten jälkeen minä sain vaan istua ja oottaa, kun mun keittiössä kokattiin ja leivottiin. Oli aika hyvä näkymä ja sitten vielä niin hyvvää mutakakkua, aika kivat oltavat oli. Kakkuähkyssä ja siiderihumalassa tuli pähyiltyä lapsena pelkäämää Hohtoa mutta sain vastapainoksi palan myös Titanicia. Ilta päättyi Loosen tanssilattian kautta kotiin ja olin niin väsynyttä tyttöä, että uni tuli silmän räpäyksessä.

Äskön oli date night Elisan kanssa ja käytiin kattomassa Luokkakokous. Nauroin niin paljon, että kyyneleet valu silmistä. Vähän oli kiusallista, kun viereisillä penkeillä istui n. 80 vuotias pariskunta ja Aku Hirviniemi laulattaa essopäissään luokkatovereita " Paska, perse, pillu, pornolehti heeei paviaani". Heillä ei ehkä ollu yhtä hauskaa, kun mulla. Heh heh.

Semmosta. Mites teillä? 

- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti