5.3.2015

Lovekengät

Adidas Superstar Orginals // Nike Roshe Run // New Balance 420

Ääööö. Mun on pakko saada nuo kaikki. Aivan pakko! Jotenkin oon pienesti huvittunut siitä (leikisti huvittunut, vaikka oikeasti itkettää) että vannoin kun lopetin tanssimisen että luovun kaikista sneakereistä. Jakelin kavereille, heitin kirpparille myyntiin parilla eurolla ja roudasin roskiin osan. Tässä sitä ollaan! Ikinä ei pitäis mitään heittää poies. Muistan senkin, että 2007 kisoihin ostetut vitivalkoset superstarit luovutin tyytyväisenä jollekkin. Noh! Lämmöllä muistelen niitä viininpunasia mokkasia Gazelleja, Air force ykkösiä. Ei tästä sen enempiä. Mutta mulla alko nyt säästökuuri ja toteutan näistä jokaisen kenkäparin syksyyn mennessä. Mites ne kesän festarit? Ulkomaan matkat ja muut? Noh. Kahtellaan.

Lontoon ostos- postaus on tuloillaan. Sekä ripsiä, että tukkiaki oon käynyt uusimassa. Nyt on vaan ollu semmonen homma, että oon maannu äxänä äidin nurkissa ja syönyt jäätelöä. Alkaa tulemaan jo korvista ulos, mutta se on ollu ainut mitä oon saanu tästä kurkusta alas. Okei tänään söin kyllä karkkia ja melkein itkin ilosta. Hirveen paljon on kivoja asioita kirjotettavana mutta enköhän viimestään ens viikon alusta pääse avautumaan. 

Siihen saakka kuolatkaa näitä kenkiä, sekä kuunnelkaa Say Lou Lou:n uunituoretta albumia, joka kantaa nimeä Lucid Dreaming. Uunituore ja tuore. No uusin! Ensimmäinen! Kova on! 

Heippa!  

Ps. Nähdään lauantaina Tavastialla! Tiiätte mikä on homman nimi. Haloo Helsinki!


- Pauliina

7 kommenttia:

 1. Noi Superstarit on kyllä täydelliset.. Mutta jotenkin naurattaa ajatus että omistin yläasteella sellaset ja sillon ne oli tosi coolit :D Ja nyt ne on taas pinnalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, trendit kiertää! Pitäis oppii jo tajuamaan tässä vuosien saatossa mutta aina kuulostaa niin hölmöltä, että muka tarvis vielä jonain päivänä jotain semmosta minkä on heittäny kertaalleen kirpparilaariin :D

   Poista
 2. Mistähän Helsingistä nuita mustia New Balanceja löytäisi? Näyttävät hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nilsonit myy ainaki :-) hintaluokka on jotain 89-99€ luokkaa! Viime viikol niil sai 10% alee kaikista! Kävin hakee mamalle roshe runit sopivasti!

   Poista
  2. Ainiin ja mä ostin stadiumin alesta omani tossa tovi sitten, niin sain 50€ eli kantsii käydä rymyämässä ne alelaarit, tosin mulla on harmaa musta siniset :-)

   Poista
  3. Kiitos vinkistä! :) Pitääpä käydä katselemassa ja sovittamassa new balanceja. :)

   Poista
  4. Eips mitään, ilo oli heitellä vinkkejä :-)

   Poista