26.3.2015

London shopping

Noniin. Vihdoin ja viimein! Tietenkin unohdin kuvata osan tuotteista.. mutta tässä nyt tulee kulmakivet. Mukavasti viikonlopun kunniaksi. 

Nike Town @Oxford Street // Valkoset on lasten 38 (60 puntaa) ja Mustat Naisten puolelta 37,5 (90 puntaa)

Primark @ Marble Arch sekä Westfield Startford City. 6 punnan laukkuja. Kuvasta puuttuu valkonen tekonahkanen tikkikuvioitu vyölaukku, ihan liian siisti haha! Ruisrock ja flow, mä oon valmis!


Tämä itse asiassa tais olla 4 puntaa.


TOPSHOP @ Oxford Street. Tää on muodostunut jo perinteeksi, että ensimmäisenä shoppailupäivänä bongaan kyseisestä putiikista melkein 50 euron hatun, joka hiipii sitten yöuniin ja joka täytyy sitten vielä hakea.

Primarkin saldoa. Perus T-paidat printeillä ja ilman, toimii! Hinnat 3-5 puntaa.


Primarkin 10 punnan kevyt "villakangas" takki. Ollut urakalla jo käytössä!

Victoria's Secret, no tietenkin! Olin vaan ihmeissäni, että miten kallista Brittien VS- liikkeissä oli. Tottunut käymään kyseisissä putiikeissa Amerikan reissuilla ja muistellessani niitä hintoja, niin yllättävän kalliit tai siltä ainakin tuntu. Toki Amerikkalainen firma, niin siksi tietty. Suomessa kotisohvalta tilatulle VS-modymistille hintaa tulee n. 15 postikuluineen, joskus vähemmän joskus enemmän, niin maksoin Lontoossa Stratford cityn Westfield kauppakeskuksessa mististäni 16-17 puntaa (eli yli 20 euroa) ja lentokentällä olisin maksanut yli 20 puntaa. Eli suosin Viking Linea ja Siljaa + Nordic Feeliä. Olin pettynyt, että kyseisessä putiikissa ei ollut sitä surullisen kuuluisaa miesparkkiakaan.

Toki mukaan tarttui myös rutkasti pieniä tuliasia itselle, kuten Camdenin katukaupoilta perus pullonavaajat, avaimenperät sekä läjä käsintehtyjä kortteja, jotka oon ajatellut kehystää. Primarkista tarttu mukaan läjäpäin tuoksukynttilöitä, naamanpuhdistusliinoja (halpaa, kun saippua ja superhyviä!) sekä alusvaatteita kyseisestä putiikista. Niitä en jotenkin kokenut tarpeelliseksi kuvata, haha mutta näin isotissisenä naisena, tyttönä voin sanoa, että sieltä löytää edullisesti liivejä kunhan jaksaa vaan testata.

Suosittelen Lontooseen matkustaville shoppailureissuiksi tietenkin Camdenin ja Oxford Streetin lisäksi Startford Cityn Westfield- ostoskeskusta. Järettömän kokonen paikka ja veikkaan, että tuut tarvimaan  karttaa. Siellä liikkeet oli mukavasti vierivierekkäin mutta ostoskeskuksen primarkista täytynee sanoa sen verran, että se oli melko surkea. Todella suppea valikoima, sotkusta sekä epä loogisesti jaotellut osastot. Onneksi päästiin vielä vikana päivänä uudestaan Marble Archille, jossa sijaitsi se "the" Primark! Lontoo on siinä mielessä aivan paras shoppailupaikka, kun joka paikkaan pääsee metrolla. Ens kerralla täytynee käydä vielä Outlet- kylässä, johon ei tällä kertaa aika vaan riittänyt. 

Shoppailu on rankkaa.

Sopivasti kirjotan tän kateellisena pienesti isoveikalleni, joka matkaa tänään Lontooseen työmatkalle. Mäkin tahdooooon! Se lupas onneksi tuua deodorantin, johon jäin koukkuun ja jota ei saa Suomesta, haha! Lohdutuspalkinto. 

Ihanaa viikonloppua kaikille ja pahottelut vielä postauksen viivästymisestä :-)

- Pauliina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti