16.3.2015

Helmikuun Instagrammailut, vähän maaliskuutakin

Pitkästä aikaa kunnon ruokareffit hyvän ystävän kanssa. Pizzeria Alfonsissa. Niin hyvät pizzat, ai että!

Vähän reissulle tököttejä. Miten niin koukussa dymoiluun?

Londonissa parhaimman tytskyn kanssa.

Takasin Suomessa ja ihana Elisa vei mut Sinneen syömään. Aika ihania ystävyyksiä mulla, olin aika otettu. Mimmi oli valkannu meille menuksi Eerikin viinien kera. Ai että!

Alkajaisiksi hiillostettua jääkellarin lohta, muikunmätiä ja kukkakaalta.

Pääruuaksi glaseerattua possunniskaa, selleripyreetä ja savuselleriä. En pidä selleristä lähes ollenkaan mutta tällasessa muodossa toimi paremmin kun hyvin. On se vaan niin, että mikä tahansa maistuu melkeenpä hyvältä jos sen osaa laittaa hyvin. Viinistä pakko mainita, että en yleensä juo punaviiniä mutta olipa hyvää. Gevrey Chambertin 2010.

Jälkiruuaksi suklaakakkua, pistaasipähkinää sekä mustaherukkasorbettia. Jälkkäriviini oli niin hyvää ja sopi suklaakakun kanssa superi hyvin. Brumont  Chateau Bouscassé Brumaire. Näiden syöpöttelyjen jälkeen suunnattiin vielä yöleffaan katsomaan Fifty Shades Of Grey.

Sunnuntaina meillä oli räppipainotteiset istujaiset ja kateltiin reissuja mm. Sisiliaan kesäksi.

Avasin mun sälekaihtimet jopa pariksi tunniksi. Viihdyn pienissä vaatteissa kotona ja asunto katutasolla ikkunat sisäpihalle, niin yritän parhaani mukaan ajatella naapureitani ja heidän lapsiaan lähinnä ettei jää mitään elinikäisiä traumoja, tiedättekös.

Puuha-Papu. Asensin uuden lampun keittiöön ilman yhen yhtä miestä. Viikonloppuna tuolle viritykselle silti vähän naurettiin. Onneksi ei oo kuvaa miltä se näyttää tuolta toisesta päästä. Heh.

Sain erittäin hyvän idean yks viikonloppu varata kampaaja-ajan krapula aamulle. Se oli aika taktinen veto, koska yhdeksältä röhnötin jo Hannan hoivissa  Saxcessa ja tunnin päästä olo oli jo huomattavasti parempi. Päivä ei mennyt pieleen myöhäisen heräämisen takia ja rentouttava päähieronta, kahvi sekä uus tukka selätti sen pöhnäsen olon.

Lontoon Primarkista löydetty keltainen takki on mun tän kevään pelastus.

Yhen kovan bändin keikalla Tavastialla. Tai no tää on niistä jälkimeiningeistä. Kyseinen bändi myös vetää kaks aika helkkarin hienoa keikkaa ens lokakuussa Hartwallilla. Enemmän ylpeä ei voi olla ystävä. Huh!

Parhain hömppäleffa telsus ja lemppari Heath.

Taitelin pienelle 11-vuotiaalle Paven.  Sormet seuraavana pikkusilla viilloilla ja parin kirosanan jälkeen voin todeta, että onneks ei hetkeen tarvii varmaan uusiks tehä.

Äiti täytti vuosia mut senki pitää pysyy trendien perässä, joten hankittiin sille tiimikengät, Niken roshe runit. Hyvä meidän mamma!

Ellie the frenchie tsekkaamassa Tempation Islandia. Onko jäätävämpää telkkarisarjaa? No ei.

Pikku-Heidin käsittelyssä Salon Duessassa. Aina yhtä hyvä meininki ja jälki! Juttua riitti, kun huollosta tais olla yli neljä viikkoa.

Uuet räpsyt ja hymyilytti aika lailla.

Päivän piristysruiske, donitsi. Ah!

Tässä sitten viime lauantaina onnellisena, kun sain uuen tukan Hannalta ja sain tahtoni läpi, että tehhään vaaleita raitoja tohon tummaan tyveen, haha!! Päivän aikana saatiin vaikka mitä aikaa mm. pahennusta Kampin kauppakeskuksessa kun päätettiin tilata salaattien kylkeen 24 senttiä valkoviiniä. Iltakin sujui ihan mukavissa merkeissä. Viinirikas päivä, sanotaanko näin.

Aamulatet ja uutiset vai oliks se se pinterest?

Nyt mä painun pehkuihin.
Huomenna vapaa, ylihuomenna vapaa ja ylihuomenna myös Say Lou Lou @Tavastia.

Siellä nähdään!
- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti