26.3.2015

Elli vastaa!

Elli tarttui haasteeseen, joka pärähti kommenttiboksiin, Kiitos Jyrkijykäykä ja Mimmi ! :-)

1. Olen.. 
Ellie, Elli tai Elli-koira, Isomummi joskus erehtyy kutsumaan minua myös Elluksi, koska on se I-kirjain niin vaikea. Äidin mielestä olen myös paskaruttu tai pikkumusta. No rakkaalla lapsella monta nimeä, niinhän sitä aina muka sanotaan. Asustan Helsingin Kampissa, eli Kamppi on mun reviiri ja tänne ei niin vaan lampsita, olenhan sentään Kampin kuningatar, jokaisen koirapuiston olen merkannut sekä jokaisen spurgun olen saanut puolelleni.2. Parhaat päikkärit nukun.. 
Jonkun ihmisen haarojen välissä, lämpimän peiton alla, mielustikkin pellavapussilakanoiden välissä. Lemppari haarat ovat ehdottomasti äidilläni.


3. Paras kaverini on.. 
Suursnautseri nimeltä Toora. Tarpeeksi iso ja kaunis minun makuuni! Yhteinen taival alkoi heti, kun kotiuduin 2011 jouluna ja siitä lähtien ollaan leikitty, riidelty, nukuttu ja itketty yhdessä. 

4. Jos saisin valita, ruokakupistani löytyisi aina.. 
Olen kaikkiruokainen mutta äitini sai ihme idean barffauksesta ja siitä lähtien sitten olen syönyt raakaruokaa, sekä vaihtelun vuoksi myös Purenaturalin sekä Canaganin nappuloita. Lemppari on ehdottomasti MUSH:in nauta mix- pötkö, ai että!! Raejuusto on kans aivan paras, vähän saa äidin lautasella käydä varkaissa.


5. Kun minua pyytää tuomaan lelua, kannan omistajani eteen.. 
Vihreän reikäpallon. Siellä on yleensä vielä aina hammastikun jämäpaloja, jotka mamma sinne piilottaa ja joita en yksinkertaisesti osaa pyöritellä ulos. Ei sitä ettäkö en olisi fiksu.6. Kotihiiri, agilitykiitäjä vai näyttelyiden palkintorohmu? 
Kotihiiri lämpimien peittojen alla. Ei muissakaan vikaa ole ja kaveripiiristäni löytyy kyllä kaikkea kolmea sorttia.


7. Mikä muisto tai tapahtuma on jäänyt pörröisestä elämästäsi parhaiten mieleen? 
 Ensimmäinen joulu perheen kanssa, ehdottomasti! Sain paljon rakkautta ja lämpöä ja jokainen halusi nukkua silloin vieressäni, nykyään jokainen kaikkoaa vierestäni heti ekoilla minuuteilla. Ei varmaan johdu kuorsauksestani.


8. Kenet blogosfäärin karvaturreista haluaisit tavata? 
Nuppu the puppyn. Nuppu on niiiiin paljon veikkani Elmon näköinen, joten olisi hauska törmätä joskus häneen. Ollaan äidin kanssa kateltu Emmin instagramia innokkaana. Haastan siis Emmin ja Nupun tähän kyselyyn.

Loppukevennykseksi..

"Makkaraa, sipsejä, ranskalaisia, pizzaa, burgereita mm"
"ai se kamera oliki päällä"

- Ellie the frenchie

6 kommenttia:

 1. Onko Elli mistä kotoisin? Ulkomaantuonteja vai Suomesta jostakin kennelistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli on ulkomaantuonteja, en jotenki pidä suomalaisten ranskisten ruumiinrakenteesta ja harkitsin pitkään rodun kanssa (toki Suomessakin on hyvän näkösiä bulleja, en taho yleistää). Onnekseni sain juuri tuon pienen terveen "fitness" mimmin itelleni, joten en voi enempää olla onnellinen :-)

   Poista
 2. Ihana <3 Meillä asustelee 1.5 vuotias ranskis, joka muuten myöskin nukkuu haarojen välissä :D Outo tapa..

  www.kenkafriikki.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ja tiiän, että meidän ranut ei oo ainuita! :D Tää on onneks ihan yleistä.. mutta selitteleppä sitten yövieraille.

   Poista