4.2.2015

Tukka kuosiin

Mulla kävi viime keskiviikkona pieni äksidentti, joten otin viime viikon aika iisisti kotosalla. Kohokohta oli kuitenkin se kun pääsin istahtaa Saxce:n Hannan kampaamotuoliin torstaina. Vihdoin mulle uus tukka! Sehän on tässä vuoden sisään kerenny olee taas vaikka minkä värinen. Pitkä matka mulla ei ainakaan ollut, kun kampaamo sijaitsee kotikadullani, eli siitä erityis plussat. Kauhun kankeana suunnistin tukka likasena liikkeeseen, kun huoltomiehet oli päättäny tulla korjailemaan suihkuja kotiini juuri sopivaan aikaan. Hyvä ettei shampoot ollu päässä, kun ovikello soi. 


Uuet rosherunit heti käytössä, tietty!

Lähtötilanteena: kuiva, epätasaisen värinen kulahtanut ruskea kera iki-ihanan juurikasvun.

Ja lopputulos tadaa!! Tummempi tyvi, vaaleampaa raitaa latvaan, jotta saatiin se ihme epätasaisuus poies. Lisäksi sain nautiskella pesupaikalla spessusti pidempään, kun tehtiin tehohoito tohon kuivaan hevosenhäntään.

Sieltä se pikku-Hane kurkkii.
Raskaan työn raataja.


Taidan varata jatkossakin aikoja Hannalle. Ihanan lähellä ja mietin jo pienessä mielessä kuinka meen tonne joku päivä yökkärissä ja aamutohveleissa. No ei vaan! Kivan rento meno, osaava henkilökunta ja jutut luisti vihersmoothieista mies- juttuihin ja sain Hannalta huippuja vinkkejä hiuksien lisäksi vielä ruokajuttuihinkin. Aikamoinen tehopaketti toi mimmi! Aloin myös haaveilla siitä, että palaisin itekkin koulunpenkille opiskelemaan kampaajaksi, jotta saisin tommosen duunipaikan ja tatsin elämään.


Iso kiitos Hannalle ja Saxcelle mielettömän kivasta tukasta, tällä suuntaa aika ilosin mielin Lontooseen ens viikolla. 

Eerikinkatu 26 00180, Helsinki
045 138 1718

Ps. Kätsy nettivarauskirja löytyy myös kyseisiltä sivuilta

- Pauliina

4 kommenttia:

  1. Hehee ollaan samaan aikaan lontoossa :D ois hauskaa jos sattumalta törmäis, mut en mä kuitenkaa uskaltais mitää tulla sanomaan.. Ihanat hiukset papu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voieii sun olis pitäny repiä hihasta jos olisit nähny meikät :--)

      Poista