8.2.2015

Pasilasta Wieniin

Mä avasin edellis lauantaina telkkarin just sopivaan aikaan. Siellä tuli nimittäin tämän vuoden UMK:n osallistujien musiikkivideot ja pari starbaa siellä kommentoi ja kertoi biiseistä (Iisa oli ihana!). Yllätyin positiivisesti kattauksesta. Yleensä koko kisaa en oo pahemmin seurannu, mitä nyt viime vuonna jäin koukkuun Laurin ja Softenginen takia. Mielenkiinnolla silti katottiin äidin ja mummin kanssa kaikkien osallistujien videot ja arvostelut. Sieltä pomppas mulle 3 ehdotonta lempparia ja yks ehkä ylitse muiden. Olihan siellä seassa nyt ihan kamaliakin yhdistelmiä mutta mitäs, meillä kaikilla on omat mielipiteet. Nauroin, kun äiti alko hypettämään sitä oopperapoppi- biisiä. Eikö Ruotsi jo kokeillu sen kortin pari vuotta sitten? 

Vilikasper. Voi toista! Hän on niin suloinen ja oonki kuunnellu aikoinaan yhteistä aikaa- nimistä biisiä spotifystä. Herkkis, symppis ja liikkis! UMK- biisikin oli ihan hyvä mutta ei ehkä ihan euroviisumatskua MUTTA nyt on hyvä, että tää kaveri sai vähän näkyvyyttä. Tälle nyt kaikkea hyvää!!
Pertti Kurikan nimipäivät. Tarviiko tähän sanoa ees muuta? Cristal Snow sano aika hyvin, että kaikilla euroviisuartisteilla on ollut aina tarina kerrottavana. Viime vuonna se oli nainen parran kera. Kovasikajuttua jo hehkuttaneena, mä oon näiden kavereiden fani!Mut sit siihen mun ehdottomaan lemppariin. Satin Circus. Huh! Nää pojat on aina välillä pompannu meikäläisen näkökenttään vuosien mittaan ja nyt klikkas kyllä niin että meikämandoliini hehkuttaa kyllä nää tonne Wieniin. Tunnistin bändin vaaleatukkaisesta Kristianista ja mietin pääni puhki, että missä mää nää pojat oon nähny. Pari vuotta sitten takaperin sain pojilta viestin edellisen blogini aikana ja muistan linkin, joka oli kirjotettu viestin loppuun. Se oli energisen poikabändin iloinen poppibiisi jossa mainittiin ainakin mansikat, prinsessa, meloni ja video oli super kesäinen. Mulle tuli heti semmonen fiilis, kun muistin tän jutun, että nyt linkit ja vinkit kehiin, että nää pärjää ja huh olihan se basisti-laulaja Paul aika hitsin komeakin myös, mummiki innostu. Voin vaan kuvitella millanen hypetys pienillä tytöillä on näistä pojista, minä toki mukaan lukien vaikka en mikään pikkuruinen oo. Pisteet viel mageesta Maison Martin Margielan rotsista!

Satin Circus @ facebook
Satin Circus @ instagram
Onneksi koitukin nyt lauantaina sitten, että Satin Circus ja Pertti Kurikan nimipäivät pääsee jatkaa finaaliin, oon fiiliksissä! Entä te? Mitkä teidän lemppikset ja miks ja kuka oli omituisin? 

- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti