29.1.2015

Tänään jäljellä 14 päivää

Lontooseen. Loma alkaa jo 7 päivän päästä mutta eniten kyllä oon innoissani tosta reissusta. Ei olla Lauran kanssa oltu yhdessä vielä ulkomailla (jos Tallinnan reissua ei lasketa 7-luokalla, haha). Sillä mimmillä on vielä se samainen passi voimassa, mikä hankittiin juuri tuolle kyseiselle Tallinnan reissulle vähän vajaa 10 vuotta sitten. Mahtava reissu tulossa!

Mun ostoslistalle kuuluu ainakin nämä:

1. Nike airmax essential 90 ja juuri tämä väri! 2. Acnen Canada tai Alaska huivi  (en oo päättäny ihan vielä väriä) 3. Nike roshe runit, harmaana! 4. Kesäksi lempparikenkulat myös nyt valkosena sitten, Birkenstock henkeen ja vereen!


Oon nähny monet yöt painajaisia siitä, että jotain tärkeää unohtuu, me ei löydetä hotellia, meidät ryöstetään ja sitten se pahin. Lentokone. Hyi! No ehkä nyt en pilaa omaa fiilistelyä pelkäämällä ja menettämällä yöunia. Kaikki menee hyvin. Varmasti! 

Hotelliksi valkattiin semmonen ketjuhotelli, kun Tune hotel, joita on ympäriinsä Lontoossa. Me otettiin huone Kings Crossilta, joten siitä näppärästi sitten matkat taittuu myös kävellen esimerkiksi Camdeniin. 

Jos jengillä on kivoja ruokapaikka vinkkejä, niin otetaan ehdottomasti vastaan! Ite kun viimeksi käytiin, niin painoin parit mestat mieleen ja tullaan varmaan poikkeamaanki näissä paikoissa, jos muisti vielä pelaa.

Eniten odotan kyllä tuota ostoskelua ympäri ämpäri ja paikkojen näyttämistä Lauralle. Ollaan sopivasti siellä just ystävänpäivä, niin mikä parempaa ku viettää kyseinen päivä pitkäaikaisimman ja parhaimman ystävän kanssa. Jotain jekkuja sille pittää keksiä sinne reissulle! Toivon mukaan se ei tajua lukee tätä.Tuo avaimenperä on kyllä kärsinyt ja siitä ei taida ees paljoa olla enää jäljellä, joten uusi on pakko hankkia. 

- Pauliina

2 kommenttia:

  1. Sulle sopii ihan hullun hyvin punertava tukka!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa itte en tykkää yhtää :D muttamutta kiiiiitos!

      Poista