8.12.2014

Ripsiräpsyt

Suunnistin viime torstaina kasarmintorin nurkilla sijaitsevaan Salon Duessaan, jossa mua odotti pirtsakka pikku-Heidi. Oululaisena ja helposti eksyvänä päätin lähteä kotoa vajaa tunnin aikaisemmin (ja asun Kampissa, enkä missään Malmilla), jotta varppina olen ajoissa ja löydän paikalle. Myönnän, että puhelimen navigaattori ei oo kyllä turha keksintö, vaikka oon sen ovelasti luokitellut turhuudet- osioon, haha.

Löysin kuitenkin hyvin perille ja ajoissa, ilman GPS:ää. Paikka oli nimittäin ihan kasarmintorin kupeessa. Heidi laitto mulle hetki sitten viestiä, että on rantautunut Maltan lämmöstä pari kuukautta sitten takaisin Suomeen ja tekee ripsiä kyseisessä paikassa. Ajattelin tarttua tilaisuuteen ja hommata itselleni pikkujouluripset. Yleensä ripset on koristanu meikämandoliinin silmiä lähinnä kesäisin. Halusin kuitenkin luonnolliset ja omannäköset ripset, jotka lähinnä korvaa ripsivärin käytön. Heidi onnistu siinä kyllä täydellisesti.

Aika kului siivillä, kun juttua riitti ja mikäs siinä höpötellessä tyttöjen juttuja pari tuntia. Höpöttelyn aikana mulle taiottiin kauniit ripset. 

Mulla on ollu pisimmillään varmaan 15-16 mm mutta tällä kertaa halusin jotakin luonnollista ja iisiä, niin pisimmät oli 12 mm, kaarevuus C ja paksuus 0,2 mm
Heidi vinkkas myös, että kaikki lukijat vois saada räpsyttimet kuntoon alennettuun hintaan 70 eurolla (norm. 85e) ja huoltoa irtoo 55 euron hinnalla. 
Aika hyvä diili! 
 Paikan sijainti 10, palvelu 10 ja työnjälki 10.


 Aikoja voi kysellä joko eksymällä pohjoisen makasiininkatu neloseen, Salon Duessaan tai puhelimitse numerosta 09 604 882.

Muita Heidin taidonnäytteitä voi selailla instagramissa heidisofialashes, nimimerkin takaa. 
 

Nyt mä lähden viettämään ripsiräpsyttimien kanssa vapaata maanantaita.

Mukavaa alkuviikkoa! :-)

- Pauliina


6 kommenttia:

  1. siis noi luonnolliset sopii NIIN hyvin, sellaset aivan överit jotka näyttää niin painavilta että ihmettelee kuin tuo jaksaa pitää luomia auki on aika mauttomat. upeet! :)

    VastaaPoista