2.11.2014

WANG WANG BANG

Enää huominen ja keskiviikko ja sit se tapahtuu. Amerikkalaisen Alexander Wangin urheilullinen mallisto on vihdoin myynnissä HM:n valikoiduissa myymälöissä. Käsi ylös tai huutakaa hep, kuinka moni aikoo tulla jonottaa meidän aleksanterinkadun liikkeen edustalle? Itte oon ainakin niin innoissani, että noi countdown timerit ei auta meikäläisen unen saantia yhtään. Mä olen todellakin siellä jonossa silloin kello kahdeksan. Tyyppihän on muuten ensimmäinen Amerikkalainen suunnittelija, joka on tehnyt yhteistyötä HM:n kanssa, eli aika kova juttu sekin. Mallisto tulee myyntiin Helsingin aleksanterinkadun myymälään, Tampereen Hämeenkatu yhteentoista ja Turun Hansaan. Kyseiset myymälät avaavat ovensa poikkeuksellisesti to 6.11 kello 8. HM.comiin mallisto tulee myyntiin samana päivänä kello 11.

Tässä vähän meikäläisen lemppareita mallistosta.

Jakardineulotut urheiluliivit hengittävää kangasta, joissa keskivahva tuki 29,99 // Treenitrikoot 49,99 // Scuba-materiaalista valmistettu cropattu pitkähihainen kohokuviolla 49,99 // Scuba-pusero (Miesten) 49,99

Lisäksi tykkäsin kaverin valkkaamista teksteistä "Choose your player" ja "This is an Alexander Wang tank top". Mallistohan koostuu oikeestaan pelkästään mustasta ja harmaasta mutta pienenä tehostevärinä voi huomata neonkeltasta ja sähkönsinistä jossain tuotteissa. Ei saa myöskään unohtaa asusteita! Hauskat pillisormukset, nyrkkeily hanskat ja pokaalit. Amerikkalainen babface hurmuri on siis tehnyt nappisuorituksen!

Ps. Mites toi Andy Carrollin mallisuoritus? Huhuh. Liian kuuma mies taas! Ei voita tieteskään G-eazyä, jota edellisessä postauksessa hypetin.

  

No mutta nyt unille.

Nähdään torstaina 6.11 @aleksanterinkatu!

- Pauliina

2 kommenttia:

  1. No mikä meininki oli myymälässä?? Menikö kaikki? ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En päässy ite paikalle kuumeen takia mutta kuulin villiä huhua että kampetta on vielä jäljellä ;) hirveeesti vilisi ihmisiä kyllä kuulemma!

      Poista