27.11.2014

Tahdon 2014


Kyllä. Niinku instagram- kuvapäivitykseenikin kirjoitin : 

 "Mä en oikeen osaa edes ymmärtää miksi ei, koska kun olen putkahtanut tähän maailmaan mua on ollut vastassa maailman ihanimmat ja rakkaimmat eno ja täti ja kummallakin on ollu miehen tai naisen sijaan omaa sukupuolta edustava kumppani. Mulla ei oo aikaa eikä halua edes miettiä moisia, kuka saa kenet. Kaikkien on saatava kenet haluaa. Piste, kuitti ja kiitos!!"
  
Huomenna se nähdään onko Suomi edistyksellinen ja nykyaikainen maa. Toivon todella että olisi! En näe kyseisen asian kanssa mitään epäkohtaa ja verenpaine vaan nousee, kun päivitän iltasanomien sivuja, jossa Päivi Räsänen toitottaa sitä, että asioista ei oteta selvää lapsen kannalta ja että "lapsella on oikeus äitiin ja isään". Onko sillä oikeasti väliä, että lapsella olisi kaksi isää tai kaksi äitiä? Ei. Parhaimmassa tapauksissa vielä kaksi äitiä että kaksi isää. Pää asia, että rakastavat vanhemmat ja parempi kaksin kuin yksin. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että perheessäni on monta sateenkaariväestön edustajaa ja se, miten minä olen kasvanut kaiken tämän keskellä on ollut helpotus. En ole kapeakatseinen, vanhollinen tai minkään ihmisluokan vihaaja tai syrjijä, siitä saan kiittää sukulaisiani. Minulle on kerrottu, että pienenä tyttönä olen istunut enoni sylissä ja halannut enoani ja sanonut, että "rakastan sinua silti vaikka ootki homo" vaikka tuskin olen silloin edes tajunnut, kuinka homoutta on syrjitty.

Suomi, c'moon! Saatiin kolmantena maailmassa naisille äänioikeus, joten eiköhän nyt olisi aika sallia jo tämä, jotta päästään kaikki rakastamaan yli rajojen.

Kiitos!

- Pauliina

4 kommenttia: