12.11.2014

Pienen pienet joulut

Se aika on taas. Pikkujoulujen nimittäin. Havahduin vasta eilen, että hitto joulu on ihan kohta ja sit taas alotan uudenvuoden vaihdon jälkeen odottamaan kesää. Tulevana lauantaina ajateltiin viettää tyttöjen ilta, pikkujoulu teemalla. Päälle pitäis keksiä jotain naisellista ja mielellään mekkoa tai hamosta (tai näin olen päässäni päättänyt). Pahinta on lähteä kaupoille, päässä joku pinttymä mikä on pakko löytää. Ei sitä silloin löydä ikinä!

Mä kuitenkin eksyin Hennesin sivuille vähän tutkailemaan jo etukäteen huomista shoppailureissua varten. 


Jotain punaista
Punaista harvemmin puen päälleni mutta nyt tuli semmonen olo, että vois sitä punasena olla muutki ku huulet. Varsinki ku tukka on nykyään tumma, niin sehän vois näyttää ihan hyvältäki. Pitsi on toki myöskin tän vuoden juttu, ylläripylläri! Ja itse olen lisäksi ihastunut kaikkii off shoulder- mekkoihin.

 24,99 // 34,99 // 24,99 // 29,99

Printtiä
Sitä ei voi koskaan olla liikaa. Yhdistelen ite aika ronskin ottein eri kuoseja, printtejä ja matskuja ja myönnän että joskus mennee yli. Nää mekkoset, mitkä valkkasin tähän on ehkä niihin rennompiin pikkiksiin. Toki koroilla näistäkin saa näyttävät asukokonaisuudet. Pysyttelin silti aika mustavalkosessa menossa, ettei turhan villiksi mennä.
 
29,99 // 19,99 // 19,99 // 19,99

Pikkumustaa ja sininen
Toimii aina. En vaan oo löytänyt omaan vaatekaappiini (korjaan vaatehuoneeseen) täydellistä pikkumustaa. Ehkä se vielä jonain päivänä kävelee vastaan. Aina kun luulen löytäneeni sen, niin se löytyy seuraavan kesän kirppislaarista. Niimpä. Sinisen valkkasin pieneksi piristykseksi, sitäki vois kokeilla nyt ku on tukka tummana.
 
29,99 // 34,99 // 34,99 // 39,99 // 34,99

Haalaria
No se tän pikkujoulukauden ykkösjuttu. Se tuli huomattua jo tuolla IBA:ssa että haalarit on in. Itse näytän niissä lähinnä muumilta mutta oon päättäny silti pukeutua niihin, pitkän prosessin jälkeen. Eli edellis vuoden IBA:n kuvat ei enää saa mua ihan itkupotkuraivareiden partaalle. Hauska oli huomata, että kun itse ostin monkista sen yhden glitteritakin, johon yhdistin samalla kuosilla olevat mummopöksyt, niin se näytti ihan haalarilta. Nyt pari viikkoa kyseisen kekkauksen jälkeen kaupat on pulloillaan glitterihaalareita. Jesjes olis pitäny kai odottaa esimerkiksi tätä hennesin ensimmäistä ihanuutta.

39,99 // 49,99 // 39,99 // 24,99

Eli se on semmonen juttu, että tyttäret on ulkona lauantaina! Halataan jos tavataan.

Moiks!

- Pauliina

2 kommenttia: