29.10.2014

Väisty Theo Hutchcraft, täältä tulee joku..

G- Eazy


No voiko olla maailmassa hotimpaa? Huh! Oottakaa vielä, kun näette Let's get lost- nimisen musiikkivideon. Olipas mennyttä naista! Löysin kaverin tossa alkukesästä ja oon tätä hypetelly pitkin ja poikin ympäri Suomea ja Willamon Fenallekkin jo ehdotellu, että tois tän Suomeen. Ihan vaan vaikka mun kanssa treffeille. Ystäväni Ellin kommentti kyseisestä herrasta oli vaan, että "Hei ei toi voi räppää, toi on vaa joku kuuma mies joka on laitettu räppäämään toisen räppei eikä se oikeesti kuulosta tolta". Kyllä! Sulin myös videolle missä Gerald sitten radiolähetyksessä päätti freestyleta ja ottaa vähän huikkaa Jack Danielsistä. Kuulostaa ja näyttää paremmalta ku Macklemore. Onko seksikkäämpää? No ei! Tai no mies keittiössä on aina hyvä näky ja vielä jos mies osaa laittaa ruokaa on vielä kuumempaa. Johan tässä alkaa muodostumaan jo ens yön uni mun mieleen.


Nyt mä lähen treffeille tän kaverin kans, tonne mun makuuhuoneen puolelle, moikka! Nukkukaa kivasti ja komeita unia, Geraldin kuvia!

- Pauliina

3 kommenttia:

  1. Oh. my. Oooooh my. Saatana onko tuollaista edes olemassa <3 !!! Ja toi Lets get lost, mä oon mennyttä naista :DDD Mä en taida pääsyä nyt ollenkaan nukkumaan.

    VastaaPoista
  2. EN KESTÄ!!!! sydämiä silmissä
    huh
    :D:D

    VastaaPoista