20.10.2014

Morjensta pöytään

Tuota lausahdusta tykkään heitellä ku alotan työpäiväni ja kohtaan työtoverini. Semmosta! Viikonloppu takana ja se tuntu aika pitkältä ja loputtomalta.. kaipasin jopa eilen töihin. Juhlistin viikonloppuani mm. Pasilassa messukeskuksessa I Love Me- messuilla, missä varmaan viiletti satoja muitakin bloggaajia, kotisohvalla, omassa sängyssä, keittiössä monessa eri paikassa kuten tiskialtaan parissa sekä ruokapöydässä. Mä nimittäin olin sitten perjantain messuilun jälkeen pelkästään kotona maanantai-iltapäivään saakka. Meinasin tulla mökkihöperöksi. En silti saanut aikaseksi sitä surullisen kuuluisaa "supersiivousta". Yks nurkka kerrallaan tällai kahden viikon aikana. On mulla perjantaihin saakka aikaa. Sit tulee tupatarkastus tai no sitä voi kutsua äidiksi.


Suloinen Mariela Sarkima messuilla höpöttämässä ja opastamassa tyttöjä tekemään helppoa ja hyvännäköstä pikanutturaa, olisitte nähny meikämandoliinin innostuksen, kun huomasin, että lempiviiniä sai messukeskuksen viinibaarista! Ei muuten saa alkosta paitsi tilauksella. Viini-ihminen, kun olen.... haha! Perjantaina maalailtiin myös tigerista ostettu ruma saippuapumppupullo liitutaulumaalilla, sekä lasipurkkien kannet. Nyt löydän sotkujen seasta oikeat purkit ja purnukat. Lauantai-illan sitten kruunasi höyrystä täyttynyt keittiö ja omatekonen punajuurisosekeitto. Mikään ei palanu pohjaan!!

Asiasta nyt näin kolmanteen ja heti tulevaan viikonloppuun. Indiedaysin Inspiration kemut ja se kipeän kipeä vaatekriisi. Tällä kertaa en tahtois näyttää muumilta, olisko jollain vinkin tynkästä mitä voisin laittaa päälleni? Vinkkejä minne suunnata perjantai aamuna shopittamaan? Olis kovin ikävä olla kyseisissä kemuissa alasti. Ympärillä kuitenkin läjäpäin ihania, hyvä kroppasia blogikaunottaria ja komistuksia ei tietenkään saa unohtaa.

Mulla kävi pienen pieni moka tuossa lauantai-illan suihkuhetken kanssa. Päätin töräyttää pienesti hoitoaineen sekaan oranssia color maskia. Ihan vaan vähän ja ihan vähäksi aikaa. Ajattelin jotain ihania kuparikutreja mielessäni. Lopputulos oli niin hirveä etten edes uskaltanut näppästä yhen ainutta kuvaa kampaajakaverilleni, enkä Tytille enkä myöskään teille. 6 pesun ruokasoodan ja fairyn jälkeen luovutin. Tukkani oli vaaleanpunainen. Sunnuntaina lampsin Anttilaan ja ostin ne 4 pakettia keskiruskeaa hiusväriä hammasta purren. Palkkapäivään oli 6 päivää ja olisin ehkä selvinny halvemmalla jos olisin matkustanut Onnibussilla Lauran luokse Tampereelle värjäyttämään. No se meni jo!

Tämmönen siitä tuli sitten. Tykkään itte. Ainakin sen viikon, jonka jälkeen alan kinuamaan raitoja. Laura, valmistaudu!

Kiitos vielä Nespressolle kutsusta messuille ja kahvimaistiaisista! Uudet lempparit löyty jo uusista kahvimauista :-) Päivä alko hasselpähkinällä ja jatkui minttusuklaalla.

Nyt kuitenkin unille, että jaksan herätä huomenna ihmisten aikaa. Tänään en muuten heränny.

Moikka!

- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti