2.10.2014

Joka ilta kun lamppu sammuu

Mun puhelimesta lähtee soimaan soittolista, jonka avulla saan unohdettua päivän ikävät asiat, muisteltua elämän pieniä kivoja iloja ja välillä tirauteltua kurjuuden takia. Jokainenhan meistä, eikö?

Mulle musiikki on kaikki kaikessa. Kuuntelen jatkuvasti musiikkia, enkä osaa olla hiljaisuudessa. Musiikki tai telkkari tekee kodikkaan tunnelman. Onko muillakin tapana aukasta telkkari tai tietokone ihan vaan siksi, että oot kotona ja se tuo tunnelmaa? Haha kuulostaapa urpolta kun sanoo ääneen mutta veikkaan, että en ole yksin asiani kanssa. 

Nyt on vaan viime aikoina ilmestyny niin hyviä levyjä, että en malta pysyä housuissani. Kirjaimellisesti, ei vaan! Hyvä musiikki tekee vaan ikävistä hetkistä paljon helpompia, musiikki auttaa aina. Mikään ei oo parempaa kun se, että inhottavien päivien jälkeen vaihtaa pahimman erotiikantappajan päälle ja ryömiä peiton alle uuen musiikkilöydön kanssa (ehkä vielä vähän karkkia kylkeen). Tänään laskin oikeasti minuutteja ja kävin 12 jälkeen yöllä kokoajan spotifyssä katsomassa, joko Haloo Helsingin uusin albumi on ilmestynyt sinne. 15 minuuttia yli kaksitoista se oli siellä ja sormet täristen painoin Köpis 2012- aloitusraidan soimaan. Mun yöunet oli mennyttä kauraa! Emmä malta enää mennä nukkumaan, toisaalta en myöskään halua ahmia koko levyä näin väsyneenä kerta heitolla.. sit joutuu taas odottamaan 1,5 vuotta. Oonko mä hullu? Ehkä vähän. Sopivasti. 

Kuvateksteihin valkkasin albumien omat lempparini, kas näin!

Köpis 2012, Kiitos Ei Ole Kirosana, Vihaan Kyllästynyt, Pulp Fiction ja Ihmisen Kuvat

Valkoista Kohinaa, Iholla, S.T.I.K, Rumaa ja Aavikko
Talking body, Moments, Got Love, Not On Drugs ja Thousand Miles
Big Girls Cry, Eye Of The Needle, Straight For The Knife, Elastic Heart ja Fire Meet Gasoline
A Heartbreak, Heart Beats Slow, Please You, Death Defying Acts ja Roses.

Nyt herkkis- soittis pauhaamaan ja treffaamaan nukkumasaa.

Terppa!

- Pauliina

8 kommenttia:

 1. Uu kiitos paljon näistä. Jäänyt musan kuuntelu vähäiselle viimeaikoina. Nyt alan tsemppaamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä, suosittelen näitä lämpösesti :-)

   Poista
 2. Haloo Helsinki on ehdottomasti suomen kehnoin ja noloin bändi. Ala-arvoista poppia ja ollaan muka niiiiin rock!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, meitä on moneen junaan niin myös mielipiteitä :-) itte oon täysin eri mieltä ja uskon että en ole

   Poista
  2. Ainut mielipiteeni kanssa, sen verran jengi ostaa levyjä ja keikkalippuja :-)

   Poista
  3. mä en ennen kauheesti Haloo Helsingistä välittänyt, kuten muutenkaan suomalaisesta musiikista. Nyt nää uuden levyn kappaleet on kuitenkin olleet ihan mielettömiä, että kuuntelen niitä repeatillä ja Ellin ääni - huhhu, niin ainutlaatuinen ja kaunis.

   Poista
  4. Ihana kuulla :-) jesjesjes! Suosittelen toki edellisiäki levyjä!

   Poista
 3. Vanha postaus, mutta pakko kommentoida. Itekkin oon ihan rakastunu tuohon uusimpaan levyyn, niin kuin toki edellisiinkin. Haloo Helsinki iski muhun kunnolla motmv-platan ilmestyttyä ja siitä asti on oltu matkassa mukana. Mäkin kuuntelin tätä uutta levyä heti kun ilmesty spotifyyn yöllä ja olin tosi väsyny, koeviikon stressi yms purkautu ja vaan itkin kun kuuntelin Köpistä. Huh, rakastan tätä bändiä, keikkoja, niitä mahtavia tyyppejä, im in looov <3

  VastaaPoista