29.10.2014

IBA 2014

Lauantai tuli ja meni. Olin epätoivoa täynnä! Edellisen päivän vaateshoppailukierrokselta, Monkin varauskaappi täytty meikäläisen varaukisista. Lauantaina kiskoin itteni heti aamusta ylös kiertelemään vielä kertaalleen jokaisen kolttukaupan. Viimesenä suuntasin sitten Monkin ovista sisään. Olin varannu mm. glitterihousut, jotka oli jääny mulle mieleen. Sovituskopissa korkkareiden kera sovittaessa aloin pähkäillä, että mitä helkkaria sitä oikeen laittais yläosaksi. Monkin Emmi sitten päätti heittää villin kortin pöytään ja ehdottaa housuihin kuuluvaa takkia. Aluksi naureskeltiin mutta sitten sovarilla tajusin, että asu oliki sitten kaikessa hirveydessään niin hirveä, että se oli hieno. Kiitos vielä monkin mimmeille!Vaatteet oli kasassa, tukkaa kuivaillessani ajattelin piristää avecini krapulapäivää, että mikä on homman nimi. Homman nimi oli sitten se krapulapäivä ja unohdettiinkin juhlimiset gaalassa sen silijän tien. Hikipisarat ja ressi rupes puskee päälle mutta avec saatiin ja oli aika meikkailla. Mähän olen tunnettu silmärajauksien tekijä. Eli täysin surkea siinä hommassa. Hermostun usein ja yleensä päädyn tällaiseen näkymään:


Eli ei eyelineria mulle enää. Ikinä. Hyvä kiva!

Päätin sitten lähteä ihan pienellä pakkelikerroksella tällä kertaa.

Siideriä napaan ja hymy pepaan.
Melkoselta muumiltahan mä taas näytin mutta meni nyt! Kauheesti näky muillakin glitteriä, haalareita ja paljetteja.
Herkkuja nautiskellen ja juominkeja hörppien ilta sitten päättyi blogien palkitsemiseen Tivolissa. Olin aluksi aivan paineissa, että en nähnyt ketään tuttuja ja jokaisen ohikulkevan kaunottaren kasvot oli aivan omituiset mulle. Voi toki johtua siitä, että kaukonäkökin on huonontunut viime kerrasta.
No sit parin blogiveteraanin kainaloon pääsy helpotti ja pysty hyvillä mielin lähtä kotia lepyyttämään korkkarien ansiosta polttavia varpaita. Mä juoksin tivolista varpasilteen eerikinkadulle kotiin. Hullu olen!

No mut nyt lähen fiilistelemään tuota lämpöstä tyynyä tuonne.

Moikka!

- Pauliina

1 kommentti: