28.10.2014

Arjen pienet ilot

Aamut, jolloin ei oo aamukiireitä ja saa keitellä aamusumpit rauhassa ja mäiskytellä leipäset telkkaria kattoen.
Rankan työillan ja 9 kilometrin juorulenkin jälkeinen jääkylmä kolajuoma sekä päivän salkkarit katsomosta.
Ylläri lahjat! Lisää kahvimaisteluja luvassa siis. Minttusuklaa ja hasselpähkinä testattu, omppua huomenna kokeilemaan. Kaksi edellistä toimii kyllä niin hyvin.

Netflixistä New Girl ja se kuuluisa kolajuoma taas. Tää on kylläkin krapulapäivältä sunnuntailta. Jalat huusi hoosiannaa edellisen illan korkkarijuoksujen jälkeen.

Näiden kaikkien lisäksi tykkään mm.

- Uusista musiikkilöydöistä ( tai no nyt oikeastaan oon fiilistelly kaikkia vanhoja edellisten vuosien soittolistoja. Toimii pitkästä aikaa, hyviä muistoja).

- Siitä, kun on ihan tahalteen jättänyt esimerkiksi lenkin/kauppareissun ajaksi puhelimen äänettömälle tyynyn alle ja se on parin tunnin jälkeen täynnä kaikkia hölmöjä viestejä. Jos on elämässä näin tylsää, kun mulla esimerkiksi niin tää on mukava ylläripiristys haha! (ja ehkä vähän säälittäväkin mutta kevyttä vaihtelua sille, kun kävelis puhelin kädessä joka paikkaan, jopa vessaan ja odottaa jonku tietyn ihmisen lähettävän viestin).

- Ellin kouluttaminen. Elli on välillä kun pieni enkeli ja toisinaan taas aivan hirviä piruerkki. Puhetta vaille ihminen ja mummi multa kysykin yks päivä, että mitä jos Elli joskus vastais mulle puhuen mut ei sen tarvii, koska tiedän sen ilmeistä ja eleistä jo mitä se tuumii. Hauska nähdä, että siinä on niin paljon samoja ilmeitä ja eleitä sekä tapoja kun Elmolla, vaikka Elmo oli täysin erilainen koira muuten. Ilman Elmistä en olis pärjännyt tän pikkukamun kanssa ja oon kiitollinen sille että se opetti perus jutut täällä mun työpäivien aikana (kuten esimerkiksi, syyä kaikki kivat balleriinat kuhan ei korkkareihin vaan kosketa ja se, että ei kokonaista paria koskaan, vaan jokaisesta kenkäparista vaan se toinen kustomoidaan).

- Vapaasta viikonlopusta, joka mua odottaa perjantaina klo: 18:30 alkaen. Laivareissu huippuporukalla Tallinnan vesillä, buffan antimet, baaritiskin tuplatut drinksut, huonot biisivalinnat, kämänen karaoke sekä järjettömät vatsakivut nauramisesta. Lauantaille en oo uskaltanut plääneillä yhtään mitään. Toivon että voin vaan loikoilla untuvapeittojen kera pehmosessa sängyssäni lämpösessä erotiikan tappajassani. Siinä raidallisessa. Sunnuntaina on luvassa kissanpentuja.

- Joulu, joka tullee ihan just.  Vaikka en sen kummemmin mistään jouluhömpästä välitäkkään, niin odotan perheen yhteistä joulua. Rauhaa, ruokaa ja hengailua. Kaikki hyvät tyypit koolla jne.

- Lontoon reissu. Hotellin etsintä vaan aiheuttaa harmaita hiuksia, joten otetaan kaikki vinkit vastaan :-) Ootan jo kaikkea sitä shoppailun määrää ja oon tässä katellu jos eksyis jollekkin keikalle myös.


Nyt iloitsen siitä, että pääsen tonne tuon yhen kuorsaavan otuksen kainaloon.

Moikkelis!

- Pauliina

1 kommentti:

  1. Tulin just pari päivää sitten takas Lontoosta ja majotuttiin Z-hotelliketjun Victorian-hotellissa. 3min Victorian metroasemalta (4min Oxford Streetille), ystävällinen hlökunta, huoneet modernit ja siistit, törkeen muhkeet pyyhkeet, telkkari iso ja wifi ilmainen. Joka ilta myös tarjotaan ilmaseks viiniä ja juustoja. Ainoo miinus (jos kaverin kanssa matkaa) niin vessa-suihkuyhdistelmä on lasikoppi huurrelasein, joten jos ei oo ihan sinut sen ajatuksen kanssa, niin sitten tarvii passata. Huoneet on myös aika pienet, mut jos käy siellä vaan nukkumassa niinkun me niin sitten se ei oo ongelma. Ihanaa matkaa! :)

    VastaaPoista