11.9.2014

No se tinder

Ahaha mua naurattaa, että oon alkanu kirjottaa tätä kyseistä postausta varmaan n. 8 iltana mutta lopulta nolona painanu kopioi ja delete. Kas näin! Nyt mä rohkaistuin julkaisen tän. En halua kuitenkaan myöntää, että mun koko kesä olis pyörinyt pelkän tinderin ympärillä, eikä se pyörinykkään mutta pakko myöntää, että kyseinen äppi nostatti verenpainetta ja menetin mielenterveyden aina pariksi päiväksi. No ei! Läppä oli! Tässä tullee teille, ketkä mut tähän yllytitte.

Kaikki alko vuosi sitten, kun kuulin kyseisestä applikaatiosta. No tietenkin päätin kokeilla. Alkutaipaleilla mukana oli vaan Ryanit, Jacksonit, Michaelit sekä etelänaapurin Siimit. Joulun jälkeen mukaan tuli Joonakset, Mikot ja villet. Talvella taisin treffata parit mätsit ja alkukankeudesta kun päästiin niin treffailut oli ihan hauskojaki ja muodostu montakin kaverisuhdetta. Ei sen enempiä.

Kevättä alko olee rinnassa niin mukaan tuli taas vaikka ja minkä näköstä ja olosta poikasta ja miehen alkua. Enää ei meikän puhelin näyttäny surkeaa " lähelläsi ei ole uusia käyttäjiä". Myöskin tärskyjen sopiminen alko olemaan haastavaa. Ensin kysellään instagram- nimimerkit ja aletaan seuraamaan, sitten whatsappaillaan ja sen jälkeen ehkä vielä facebook- kamuksi lisätään mutta kun sovitaan, että nähdään niin ikinä ei sinä päivänä kuulu pihaustakaan ja vaikka sovitaan aika ja paikka nii ei ilmestytä paikalle. (näidenkin takia meikä mandoliini on kasvattanu pirun sarvet tuoho otalle, että päätin julkasta tän tekstin). Ei se näkeminen hittolainen tarkota naimisiin menoa ja lasten hankintaa tai seurustelua. Ei todellakaan. Hauskinta näissä on aina se, että minä en ulos pyyä, enkä alota keskustelua. Okei joskus parin drinksun jälkeen olen saattanu tyttöjen tsemppien saattelemana eksyä viestin kirjottamaan. Niitä on ehkä max. 4. No okei on enemmän.

Näitä ihme mammareita on mahtunu mun kesään vähän vaja kymmenen. Se on aika iso määrä, eikö? Miksi sitä ees ruvetaan pyytelee ulos ja soittelemaan jos ei meinaa koskaan ilmestyä paikalle? Tätä kohtaa en ymmärrä. Ymmärtääkö joku? Voiko joku poika/mies/poikamies/miespoika kertoa syyn tälle? Onko se vaan se, että ei kehtaa sanoa suoraan, että "ei kiitos"? Olis varmaan tää kysymys täytyny lähettää suosikin dear Eki- osioon. Onko semmonen vielä? Eiku suosikkihan lopetettiin. No hitsit! Vauvat.fi- sivustolle sitten.

Tää teksti antaa nyt kamalan katkeroituneen kuvan musta, että kyyhötän kotona yksinäni koira kainalossa vippaillen miehiä oikealle ja vasemmalle. Ahahaha.

No mutta nyt niihin itse mätseihin. Ehania. Kaikenlaista on mahtunut. Joku on ollu aivan liian päissään, joku aineissa ja joku muuten vaa omituinen. Jos näitä itse tämän kesän mätsejä aattelee. Joku on rymynny puistossa meidän tyttöporukan viltille huutaen "KUKA TEISTÄ ON PAULIINA" ja joku on räkässy naamalle, kun oon sanonu että yösijaa ei sinä iltana meikäläisen vierestä löydy. Semmosta!

Tästä vielä pojat esimerkit, mitkä nyt ei vaan ehkä toimi. 

"Pauliina, tiiätkö mikä on kaunista?"
"No kerroha.."
"Lue eka sana uudestaan"

Nyt uudistamaan iskureplavarastoa poika hyvä...


"Wow! You look amazing! How nice to have a match with you, feel's like i won the lotteri"

No kylläpä on huono lottovoitto ja vituttais kyllä aika paljon.

"Pauliina pauliina! eikä mikää iha minkä tahansa pirtin pauliina vaan itse punahuuli-pauliina! Noi sun huules näyttäis rakastavan hymyy, shoot me if i'm wrong! Otaksä bissen, siiderin, lonkeron vai muumilimpan?:D" 

Tää oli loistava! Olin töissä tauolla, kun tää tuli. Ensinnäki mulla ei ole mun tinder- kuvissa yhessäkään ollu tuolloin huulipunaa. Mitäs mitäs? Sekä toi ihan sama viesti tuli sitten varmaan viidelle eri työkaverille melkein yhtäaikaa. Yrtitys kymppi! Arvostan. 


"No.. emmä tiedä.... hyvä perse :)"

Nii en mä tiedä, kun yhen ainuttakaan kuvaa, missä mun takapuoli näkyis ei oo tinderissä. Ehkä mun naama sitten muistuttaa persettä? Ken tietää..

"I like stawberries and I like you" 

Ei lisättävää. 

"Nyt oon selvinny jussista"

Niin tosiaan oon kirjottanu sulle viimeksi juhannuksena. Mikäs kuukausi se nyt on? Syyskuu.

"No millasiin vaikeuksiin meinasit hankkiutua tänään?"
"En toivon mukaan minkäänlaisiin"
"Koska..? Vakuutukset tapissa/oot nytkin putkassa/ ei kiinnosta seikkailut/ jotain muuta, mitä?"
"Pauliina, me elviytetään nyt tää suhde"
"Siihen tarvitaan molemmat. Mull ois ensiapupakkauksessa skumppaa ja suklaajätskiä"
"Montako kertaa mun pitää tehdä alote"

Liian omituinen. Ei toimi, ymmärrä mies hyvä! Ps. Shampanja toimii aina paremmin.

"Onnittelut numeron vaihdoksesta! Etkö juhlista? Vapaalla vois hyvällä omatunnolla. Tässä kallion baareja kiertäessä mielessä pyörähtäny että ois aika jees viettää yötä muuallaki ku parin jätkän kanssa "asunnolla" Mutta ehkä sä haluat nukkua kaikessa rauhassa"

No kiitos kiitos! Synttäriyöni ajattelin kuitenkin selvinpäin nukkua yksin. 

"Eikö sunki mielestä tällanen auringonnousu pitäis aamu-uinnin kans nauttia?"

Ja viesti tuli puoli kaksi yöllä? 

"Mä oon aina asunu Tre, enkä muuta täältä"  

Rauhotu! En ole pyytänytkään muuttamaan minnekkään. 

"Moikka :) Mitä pauliinalle eli swadmasterille kuuluu?:)"
"Ai vitsi. luulin et oli tosi smuutti alotus :'(:'D ei toiminu :'D:'D"
"Okei kuuntele.. :D"
" lyödääks huntista vetoo, et jos pyytäisin sua ulos sä kieltäytyisit?? ;);)"

No kyllä mä itseasiassa voin lähteä ulos jos saan siitä 100e. Saisinpaha ainaki uudet kengät, just kattelin tällä viikolla yksiä ihanuuksia.

"Moi mun tinder irtisanoi itsensä mut latasin tän uudestaan, vaan sen takia että voidaan viedä tätä meijän juttuu pidemmälle:)"
"Millo cudlaillaan?"
"Ehkä tänään"

Juu oon tottunu, että mä oon aina tää syy, miksi tinder selataan joko läpi tai ladataan uudestaan että tuun vastaan. Sarkasmia. Tätä keskustelua kesti jopa vähän vajaa kuukauden mutta vieläkään ei olla cudlailtu. Pari raivokohtaustaki rage-rautio tais saada. Hirveä sana tuo cudlailu sitä paitsi. Kukaan ei käytä tota. Roskiin!


"Meil on oma pöytä tääl, oma tarjoilija joka tuo vaan juomaa pöytään ja chishaa"

Niin tarkoitit varmaan sishaa? No mutta eni veis ei kyllä kiinnosta. Mää en ymmärrä miksi poikien täytyy aina hirveesti kauheesti pröystäillä?

Ja näääin näitä olis pilvin pimein vielä mutta hyvän maun rajoissa on ihan ok lopettaa, eikö?
Toivon mukaan mätsini eivät pahottaneet mieliä näistä julkaisuista ja osaa ottaa läpän läppänä ja lähteä leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä :-)

Uutta matoa, mätsiä koukkuun ja viikonlopun viettoon.

Hellurei ja hellät tunteet!


Ps. Mä niin aion kirjottaa maajussi-Tommille!

- Pauliina

19 kommenttia:

 1. CUDLAUS :DDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se! Toivottavasti jokuseen namumimmiin on tärppässy :-)

   Poista
 2. VOI LUOJA mäkin sain ton "punahuuli" viestin sillon joskus kesän alussa :--Dddd se on vissiin laittanu sen kaikille matcheille? onneks en luovuttanu sille mun numeroa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ETKÄ! Mahtavaa! Ihan hyvä, että jäi ilman sun numeroa :-D

   Toivotaan hälle kuitenkin hyviä tindersaaliita!

   Poista
 3. Pakko kommentoida, että sama ilmiö on kohdannut itseänikin. Ensin tyypit rupeaa kirjottelemaan, ehdottavat näkemistä, sitten kun h-hetki olisi, keksitään mitä erinäisempiä tekosyitä, kadotaan kokonaan Tinderistä tms. Totesin että parempi vain poistaa koko Tinderi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep näin on näppylät :( miehillä tai no pojilla on kyllä yleensä liian suuret puheet, harmi!

   On poikkeuksiakin ;-)

   Poista
 4. Mä käytän aina vaan muiden Tindereitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MIMMI saakeli! Hahaha no pakko myöntää, että mäkin luovuttelen välillä mun tinderin muihin käsiin. Seuraavana päivänä huomaan mm. kun elli (ihmis) on pelannu mun tinderiä ja mulle on ilmestyny mätsejä ja kaikilla profiilikuvissa koirat.... :D

   Poista
 5. Miksi et kysynyt niiltä mammareilta, että nähdäänkö me tänään? tai miksi ei nähty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kerrankin kävi niin, että selkeästi oltiin sovittu että poika ottaa yhteyttä seuraavana päivänä kun päässy töistä. "Juu tehdään niin, huomiseen" ja sit ei kuulunu yhtikäs mitään, jotenka päätin illalla sitten laittaa viestin, että "menikö ohi" niin vastaukseksi tulee vaan, että se oli ajatellu ku musta ei ollu kuulunu mitään, että oon tullu toisiin ajatuksiin. Öö ei? Vaan jos ollaan sovittu, että toinen ottaa yhteyttä ku on päässy koulusta/töistä yms.. niin eiks sen pitäis sit niin mennä? Hölmöä! Tätä toistu n. 5 kertaa, joten päätin että en tapaa kyseistä henkilöä jos on nuin hankalaa.

   Hyvä vaan, koska nyt menee paljon kivemmin :-)

   Poista
 6. Tekisin mitä vaa että pääsisin sun kaltaisen tytön kanssa kahville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liity tinderiin ja mätsää mun kans nii mennään :-) Ei tarvii muuta tehä.

   Poista
 7. Oon miettiny Tinderin lataamista, mutta en varmaan tämän postauksen jälkeen uskalla :) T: Vanhapiika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta kannattaa kokeilla :-)

   Se ei pelaa, joka pelkää. Onhan tää jokaisen illan viihdettä vähä tinderöidä menee ennen nukkumaanmenoa.
   Uskon, että monella mimmillä on kohonnu itsetunto, kun saa kivoja kommentteja ja kivan näkösiä mätsejä. Toki tulee vastaan niitä munapäitäkin.

   Kerro sitten jos lataat, että mite meni!

   Poista
 8. Kirjoitit itsekin shishan väärin, olisitte olleet täydellisiä toisillenne :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oululainen kirjottaa aina kaiken väärin ja vieläpä tahaltee ;-)

   Poista
 9. hahaa eikä siis mulle ja mun kaverille tuli kanssa toi sama; ''No millasiin vaikeuksiin ajattelit hankkiutua tänään'', mentiin sitten kolmannen kaverin tinderillä kysymään tua sama kysymys siltä herralta itteltään :DD oli hiuka hämmentyny hahhahh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo toi on joku ihan pösilö ukkeli. Oli ahdistellu useaaki mun kaveria, samalaisilla viesteillä. Eikö miehet oikeasti tajua, että piirit on aika pienet Suomen kaltaisessa maassa ja naiset puhuu aika paljon keskenään. Hämmentävää :--D

   Poista
 10. Haha mäki oon saanu ton "millasiin vaikeuksiin ajattelit hankkiutua tänään"-viestin! Ei hitto, miksi??? Miehet, mikä teitä vaivaa? Tekeeks Tinder niistä pösilöitä vai onks ne sellasii ihan oikeesti? Miten ne on ees saanu ton appin ladattuu jos päässä ei selkeesti liiku MITÄÄN? No joo, mut pahimmat viestit on mun mielestä ne mis sanotaan vaan "Moi". Mitä tohon voi vastaa? "Moi"? Ei kauheen henkevää... En usko et lähtee tost kovin hyvin etenee. Oon ladannu ja poistanu Tinderin monta kertaa ku se herättää niin suurta raivoa ja ihmetystä. Koskaan en oo ketään tavannu sitä kautta enkä ees numerooni antanu. Mutta mun kaveri löys sitä kautta ihanan miehen ja ne on ollu keväästä asti yhessä <3

  VastaaPoista