29.9.2014

Heimoi!

Tämä mun kirjottaminen on nyt kyllä lähteny oikeen urakalla alaspäin. Noh! Silti aion pitää tämän kaikille julkisen päiväkirjani voimavaranani täällä, koska fakta on se että bloggaamisesta en pääse irti, vaikka kuinka yrittäisin. Se on luissa ja ytimissä se fiilis, kun tekee mieli kirjottaa. Nyt vähän niitä kuuluisia kuulumisia.

Tänään höpöttelin töissä kolleegani kanssa bloggaamisesta ja siitä miten blogikulttuuri on muuttunut. Kun olet kerran laittanut itsesi esille, niin on kai ilmiselvää, että kaikki ikävä täytyy kestää mutta ihmisiähän me tässä kaikki vaan olemme. Löysin itsestäni edellisellä viikolla aika inhottavan viestiketjun sattumalta etsiessäni vanhan blogini uumenista kuvaa vanhasta tukkatyylistäni ja pakko myöntää, että en ole saanut sitä samaa surullista fiilistä pitkään pitkään aikaan, moniin vuosiin oikeastaan. Se oli aika kamalaa luettavaa ja kamalaa ajatella, että joillakin ihmisillä on aikaa vatvoa lähes tuntemattoman ihmisen elämää keskustelupalstoilla. En oo edes välittänyt moisista ketjuista aiemmin, koska en ole halunnut mennä lukemaan mitään. Nyt kävi vahinko ja kadun! Sen yön unet oli mennyttä. No mutta ei siitä sen enempiä. Älytön tsemppi päälle ja rupattelut aamukahvipöydässä mummin ja äidin kanssa autto, pari kyyneltäkin ehkä taisin tirauttaa ja puhelu parhaalta kaverilta teki päivästä huomattavasti paremman.

Nyt ihan eri fiiliksellä. Huh! Mulla on huomenna pitkästä aikaa tanssitunti. Pelkään jo etukäteen mitähän meikä mandoliinille mahtaa käydä. Pyörryn alkulämmittelyssä? Nyrjäytän nilkan? Oksennan kesken tunnin? vai meneeköhän joku luu poikki? Saa nähdä. Lomatki on lusittu ja seuraavana tähtäimessä talviloma. Sen ajattelin vietellä Lontoossa. Jospa tällä kertaa pääsisin jopa lennollekki, olis ihan hyvä!

Eipä tässä kummosempia. Maanantai alko mukavasti pommiin nukkumisella ja ai että ku hävetti. Töissä hoksasin, että keskiviikkona on lokakuu. Mitäs ihmettä? Kesä meni niinkö sekunnissa. Elän vieläki kesässä. Kävelen edelleen balleriinoissa, birkenstockit sentään laitoin jo kaappiin. Kampin kuuluisa kylähullu haha.

It's going down i'm yelling tindeer... again

Edellisen postauksen kommentit oli kyllä hyviä ja sähköpostit, mitä ootte laitellu. Ei sitä tinderiä kai kannata niin vakavissaan ottaa mutta kyllä mua sekin aina välillä mietityttää, että kuinka nopeaa ja helppoa uusiin ihmisiin on tutustua nykypäivänä. Se ei ehkä oo ainoastaan positiivinen juttu, vaan vähän ristiriitanen jos mietitään esimerkiksi nyt tätä surullisen kuuluisaa tinderiä. Ennen kaikki asiat eteni aika hiljattain ja tärskyt saatettiin sopia vasta monien viikkojen päähän, saatika sitten ollut siinä samalla kymmeniä muita kiinnostavia ihmisiä ympärillä ja viestiarkistoissa, vaan keskityttiin siihen yhteen. Ainakin mulla mennyt niin. Olen kuuluisa siitä, että jos on monta rautaa tulessa niin tulen ryssimään niistä joka ikisen. Enkä puhu pelkästään ihmissuhteista vaan asioista ylipäätänsä. Vihaan kiirettä ja sitä, että on paljon asioita hoidettavana, paitsi työasioissa. Työasioissa kaikki toimii aina paljon paremmin, kun on pieni tuli pepun alla. Paineita, paineita! Takaisin asiaan. Nyt kun tämä uusien ihmisten tapaaminen on niin helppoa niin pakko myöntää, että siihen turtuu aika helposti ja sitä ei ajattele loppuun saakka. Heti kun tulee yksiki negatiivinen puoli tai joku johon kiinnittää huomiota tai josta ei pidä voi vaan painaa "poista tinder-pari", "poista kavereista" tai "lopeta seuraaminen". Vaihtuvuus on nopeaa ja suhteet lyhyitä, aina voi ns. löytää paremman tai niinhän sitä luulee. Itse en halua ajatella niin. Haluan takasin siihen aikaan, kun pyöräillään toiselle puolelle Helsinkiä rimpauttelemaan kaverin ovea, että onko se kotona ja lähetellään postikortteja. Postikorteissa on hyvä puoli se, että niistä ei nää millon se on menny perille ja milloin nähty. Haha!
Semmosta. Onko yhtään samalaisia mielipiteitä linjoilla?

Kevyttä maanantai- avautumista havaittavissa, tai no tiistain puolellahan me ollaan.Koira kainaloon ja unille, heippa!

Ps. Jos nyt sitten kuolen sinne tanssitunnille, niin tota terkut vaan kaikille ja voikaa hyvin :-) - Pauliina

6 kommenttia:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=2alnVIj1Jf8

  VastaaPoista
 2. Ai kamala, toi on varmaan meikä :D kuvissa näytän pieneltä ja söpöltä ja todellisuudessa aiva jäätävä möhkäle.

  VastaaPoista
 3. Jee! moi pitkästä aikaa pauliina! :)

  VastaaPoista
 4. Minkä tanssin aloitit? :) oliko sulla aikaisempaa tanssitaustaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siis kävin vaan kaverin tunnilla mutkan :-)

   On aikasempaa taustaa tanssista, lopetin kisailut tuossa 2011 keväällä ja oikeestaan 2 vuotiaasta saakka tanssinu laidasta laitaan lajeja mutta viimesimpinä vuosina keskityin street- lajeihin. Oli tossa parin vuoden taukoki ennen vikoja kisoja :-)

   Poista