25.8.2014

Kesä pakettiin

Huomenna on nimittäin kesän viimeinen keskiviikko. Ompa muuten kiva olla töissä koko loppuviikko. No toivottavasti sattaa vettä kovasti, niin ei harmita kassan takana. No ei vaiskaan! Kaikista eniten toivon kuitenkin, että lämpöaallot tekis comebackin viikoilla 37 ja 38, koska silloin on meikäläisen kesäloma part. 2. Kaavailin aluksi reissua näille kahdelle viikolle mutta epätoivoselta näyttää (oon tuhlannut kaikki rahani nettikauppoihin).

Mun elämässä ei ole tapahtunut mitään mullistavaa, joten tulin siihen tulokseen, että turha tänne blogiin on mitään päivittää. Kukapa sitä jaksais lukea päivästä toiseen samaa kauraa: töitä, koti-iltoja, päiväunia, baarireissuja, maakuntamatkailua ja maailmanlopun krapuloita. No jotkut! Keräilin teille sisältöä parin kuukauden verran ja ajattelin kaavailla jonkinlaisen kesän kohokohtien postauksen lähiaikoina, niin tiedätte että missä mennään. Mulla oli aika kiva kesä, vaikka ei mitään kummosempia tapahtunutkaan. Lähinnä vietin aikaa perheen, ystävien ja tinderin parissa. Oi kyllä. Palasin sinne vaikka sen juuri edellisessä postauksessa haukuin, olen surkeuden huippu.

No mutta tässä teille vähän musiikkimaistiaisia syksyn pimeneviin iltoihin mun hitonsyksyälätuu- soittolistalta, joka löytyy jo spotifystä :-)Nyt käy minun tie nukkumaan.. eihän kello olekkaan ku 20 vaille neljä yöllä. Hyvää yötä ja huomenta!

- Pauliina

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun tulit edes käymään! Täällä on kuumeisesti odotettu jo uutta postausta :)) Toivottavasti on ollut mahti kesä! Terkkuja<3

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla :-) Mulla ollu melkosen kiireen täyteinen kesä mutta näin kesälomalla nyt on hyvä päivitellä kuulumisia.

    VastaaPoista