8.7.2014

Bassline 11-13.7

Heipsut vaan kaikille!

Olen jälleen rantautunut Helsinkiin. Rantautunut todellakin, ihan ku joku virtahepo. Koko viikonlopun mapet(makkaraperunat), jallut, jekut sun muut puskee kyllä mukavasti nyt naamasta. Onneksi tässä on nyt vielä parisen päivää valmistautua ja ottaa iisisti ennen seuraavia festareita.Bassline nimittäin! Mun joka vuotinen lemppari kyllä kaikesta mitä Helsingissä järkkäillään! Mbarin terdellä voi käydä kuuntelemassa kunnon elektroa, koffarissa voi nauttia puistokonserteista, namussa meininki jatkuu räppimenoissa ja festarit päättää designtori sunnuntaina, jossa pääsee shopittaa suomalaisten suunnittelijoiden juttuja sekä hypistelemään ja tekemään löytöjä sekä moikkaamaan lemppari bloggaajia. Meikä mandoliini on paikalla myymässä klo: 12 omaisuuteni poies ja tienaamassa leipärahat näin sopivasti ruissin jälkeen. Eli mua pittää tulla ainakin moikkaamaan jos ei rojuistani löyvä mittään. 

2011 papupadan eka bloggaajakirppis, jonka järkkäs More To Loven ihanat typyt kukontorilla. Mua jänskätti niin paljon ku porukkaa oli jo rutkasti oottelemassa ennen ku koko kirppari ees avattiin.


Ennen sunnuntaita aion kyllä nauttia pari kylmää ja kuivaa omenaa mbarin terassilla ja lauantaina me kökötellään kaveriporukan ja elli-koiran voimin varmasti Sinebrychoffin puistossa ja lauletaan Liemisen, Gasellien ja Thomak.... korjaan Kasmirin (oli pakko vähän kiusaa edellisien postausten kommentoijaa) biisien mukana. Eli kuulostaa aika hyvältä? Suosittelen eksymään paikan päälle, hyvä meno taattu.

Perjantai-iltana kannattaa siis suunnata Mbarin terassille Cosmic Touch- klubille: Monitor 66 (SWE), Bright Shades, Hemo DJs sekä Jesse Oliver & Jay Lamar. Räppimeiningillä jatkuu sitten Namussa.

Lauantaina piknik kamppeet kasaan ja suunnistus koffariin. Luvassa kotimaisia artisteja: Kasmir, Lieminen, Gasellit, Chebaleba, The Flamtastics sekä Bass Camp. Jälkimenoa luvassa jälleen Mbarin terassilla High hopes- klubin merkeissä.


Sunnuntaina aamupäivästä Lasipalatsin aukio täyttyy bloggaajista ja suunnittelijoista Designtorin merkeissä. Shoppailukierroksen jälkeen on hyvä pitää nestetasapaino kunnossa ja suunnata minneppä muuallekkaan ku Mbarin terdelle vaikkapa jääteelle. Illalla kyseisellä terdellä nähdään vielä Kasettiklubi: Awesome Tapes From Africa (UK).

Klo 12-15 BLOGGAAJAT

- Paudelina

Klo 15-18 BLOGGAJAT


SUUNNITTELIJAT

- MOIMOI Accessories
- Superyellow
- Dress Rehearsal
- Beloved
- titiMadam
- Pieni Kenkäpuoti
- Juju jewellery
- Erika Works
- Mari & Arrow
- Poola Kataryna
- Costo/Pure Waste

Lopuksi vähän fiilistelyä viime vuoden basslinestä..
Oli niin lämmintä! Pitäisköhän kaivaa tuo kukkameko tänäki vuonna? Vai löytyyköhän se kentien kirppiskamoista..
Roope ja koirat villitsi ja tanssitti koffarin väkeä.
Feniksin ilmeestä ja asennosta päätellen otan turhan usein näitä peilarieinareita.
Viime vuonna yhtäaikaa pauhas roballa sun roba.
Ja ihana Sharppa! Muistakaa tulla kello 12 siihen Lasipalatsin aukiolle, nimittäin tääki mimmi siellä tosiaan.
Minä ja mun lempparipojut.

Huh nyt on kai pakko nousta tästä sängystä ja pistää kimpsut ja kampsut kasaan, sillä mun täytyy taas lähtä matkaan. Lahteen nimittäin! Ihana päästä äidin helmoihin ja saan oman haukkuni kainaloon. Maailman kovin ikävä. Lauantaina oli aika herkät paikat, kun kello löi neljä ja Elmon kuolemasta tuli vuosi täyteen. Jokapaikasta tuli vaan Elmonaattori mieleen: torin reunalla olevan koiran haukkuminen kuulosti Elmolta ja käännyin kattomaan vainoharhasena, että olisko se meidän turskatirriäinen, no haukkuja osottautu valkoseksi pieneksi länsiylämaanterrieriksi (elmo käyny vähä blondaamassa turkkiaan). Muikut, joita napsin festarialueella kaverin lautaselta haisi ihan elmiksen hengityseltä ja mitäs vielä no onneksi kaverit piti kädestä kiinni ja tsemppas.

Mutta tää nyt olis niinkö tässä tältä erää ja 12:00 nähdään lasipalatsin aukiolla sunnuntaina :-)
 


- Pauliina

2 kommenttia:

  1. Muutama päivä pelkkää makkipekkistä tekee kyllä tehtävänsä! Tekee mieli vetää vaan viherpirtelöitä sen jälkeen :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söin kyl jotain kanakasvis juttuu muka et olis vähä iisimpää aina välil :'D hahaha!!

      Poista