29.4.2014

Vadelmaveneellä, makeemmilla vesillä

Tumppi on nero! Mun on pitäny jo aikasemmin hehkuttaa tätä biisiä mutta mun piti muotoilla muka joku kokonainen postaus, haha! Leivoin nimittäin vadelmakakun ja kuuntelin kyseistä vadelmavenettä koko leipomis- session ajan ja räpsin kuvia. Oottelin, että joku ihana poika olis laittanu mulle viestiä ja tullu kahville. Todellisuudessa söin itekseni koko kakun (parin päivän aikana) ja kattelin sinkkistä. Ylläripylläri!

Viime ajat on menny mökillä loikoillessa pääsiäisenä ja töitä paiskien kiireellä, eli en oo ehtinyt tänne päivittelemään. Mökillä olisin ehtinyt mutta nettitikku jäi kotiin. Onneksi puhelimella pääsi sentään vähän sivistyksen pariin etten ihan mummoutunut.

Ihanat maisemat.

Villa Achille.


Äiti teki kauniita istutuksia auringon lämmittäessä terassia.

Pääsiäisen kunniaksi tulppiksia.

Invisibobble, värjääntynyt kaikista mömmöistä mutta siitä huolimatta ollu mun ranteessa helmikuusta lähtien. Mahtava keksintö! 10 +

Vadelmoiden keskellä piti syyä mansikoitaki.

Seurattiin myös Kärppien taistoa Tapparaa vastaan, huikeeta kärppikset! Onnea vielä! Muistan itekki riehuneeni joskus vuosia takaperin sitten torinrannassa kärppien suomenmestaruutta.

Lökölökö- vaatteet on se juttu.

Mun apukokki, heh!Päiväkirja oli myös kovassa käytössä.

Pienen pieniä vieraita. Rakkaita semmosia!

Elli ihmetteli, että kuinka pieni ihminen meillä oli oikein kylässä.

Se tais ihmetellä myös meidän porukan uutta vahvistusta, nimittäin Davidiä. 11 viikkoinen kessun pentu. Aah kuinka suloinen voi koiruli olla?Ja minun ikioma pikkupossu, rakas.

Kaverukset.

Sunnuntaina oli sitten aika ristiäisten. Ihana Villa Solvik Helsingin vuosaaressa oli koristeltu kauniiksi ja palveli kaikkineen herkkuineen erinomaisesti juhlaväkeä.


Minun ensimmäiset ristiäiset. Kyyneliltä ei vältytty. Miksi sitä aina rupiaa parkumaan tuommosissa tapahtumissa? Meikit ja itseruskettavat levis niin, että äiti sai hävetä silmät päästä. Näytin lähinnä Geordie Shoren yhdeltä asukilta, haha! Ihanat juhlat. Paljon kauniita sanoja, herkkiä lauluja ja maukkaita herkkuja.

Oi että! Se olis vappu sitten huomenna. Ensimmäistä kertaa elämässäni en suunnitellut vapulle mitään, sillä olen töissä. Ajattelin myöskin, että aina kaikki pläänit menee puihin kun liikaa suunnittelee. Ilokseni heräsin tänään aamulla parhaanystäväni puheluun, joka yllätti parhaimmalla mahdollisella tavalla: "tuun huomenna Helsinkiin viettää vappua teidän kans, sopiiko?" No todellakin! Jes! Ihania tyttöjä luvassa huomenna ja veikkaampa että myös vähän kuohuvaa. Ei ehkä ees vähän vaa vähän enemmän.

Ihanaa vappua kaikille!
Juhlikaa sopivasti, pukekaa lämpimästi ja halikaa paljon!

Ja kuunnelkaa tätä:
- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti