7.4.2014

Miksei ikinä mitään päälle laitettavaa?

Vaikka vaatehuone, vaatekaappi ja laatikot pursuaa kaiken maailman vaatteita, silti ikinä ei ole mitään päälle pantavaa. Lauantaina on aika Indiedaysin blog awardsien ja pieni vaatekriisi vaan hiipii mieleen väistämättä joka hetki, kun kävelen sekasortoisen vaatehuoneeni ohitse. Onhan tää hyvä eksyä pinterestiin ja eri blogeihin keräämään inspiraatiota ja kierrellä noita putiikkeja tuloksetta. Noh, ehkä tää taas hoituu sillä perinteikkäällä tavalla: valitsen asun samana päivänä ja sillä sipulit. Peukut pystyyn!

Nyt vähän käännetään veistä haavassa ja ihastellaan pinterestin saldoa.

Omat lempparit tällä hetkellä taitaa olla melko klassiset ja yksinkertaiset leikkaukset mekoissa, joko pallo- kuviolla tai raidoilla. Myös söpöt kuviolliset mekot toimii! Jos omistaisin pitkät kintut, suosisin jumpsuitteja mutta minkäs teet.. (näytin aivan kamalalta viimeksi blogi awardseissa, kun olin valinnut asukseni haalarin, järetön muumimamma. No virheist oppii ja kokemukset karttuu, silleen se pikku geeki aikoinaan tokas. Olin silti otettu siitä, että päädyin bloggaajien top 5 kemutyyli- listalle, yritys oli siis ollu ihan ok :')).

Myös lyhkäsemmät hameet on söpöjä. varsinin kun ne yhdistää johonki rennompaan yläosaan. Punainen pussukka- laukku on parhain ja kätevin menoon ku menoon. Kapea kärkiset, klassiset mustat avokkaat toimii myös aina!

Lisää hameita! Löysin vaatehuoneen kätköistä viime viikonloppuna viininpunaisen kynähameen ja mietin tässä, josko siitä olisi osaksi juhla-asua? Katellaan! Aina tämmösissä tilanteissa kuitenkin tulee enempi semmonen olo, että pakko saada jotain uutta, vaikka kaapista löytyis kuinka läjä päin käyttämättömiä vaateretkuja.

Kuvat: pinterest

No mitäs mitäs.. Onko kenties jokunen tyyppi myös tulossa lauantaina? Asuvalinta kunnossa? Vai oonko ainut joka kriiseilee? Lohduta mua kommentoimalla omasta tilanteesta :-)

Nyt hetkeksi heippa! :-)

Hei! Muistutuksena, perjantaihin 11.4 saakka aikaa osallistua Nespresso- arvontaan josta voi voittaa ikioman söpön kahvikoneen, valitsemassaan värissä. Jokin aika sitten kommentointi ei toiminut anonyyminä mutta nyt se taas toimii, eli sinne vaan kertomaan väriehdotus ja sähköpostiosoite.

Klikkaa tätä, päästäksesi arvontaan!

- Pauliina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti