16.4.2014

Instagramin taltioita

Hip hei ja taas mennään! Meikäläinen nimittäin kipiänä. Tää ei oo enää mitään uutta. Toivon mukaan oon huomiseen mennessä ok. Pääsiäisloma nimittäin! Ajattelin nyt sitten täältä pedin uumenista kirjotella teille jonkun sortin postauksen mutta oikeastaan kameran kanssa ei olla oltu tekemisissä nyt viikkoon, joten esitelen sitten parhaanystäväni, eli iphoneni saldoa viime päiviltä. Oikeastaan instagramin saldoa.

Naapuri kahvila toivotti tsempit meille ei niin aamuihmisille. Kahvia ja musiikkia korvilla aamubussissa. Elli piiloutuneena tyynyjen sekaan, sain hakea kissojen ja koirien kanssa. Ompelukone, long time no see! Ihan hyväki vaan, ehkä lisää jossain vaiheessa siitä, mitä mä oikein tuunailin ton vekottimen kanssa. Sunnuntaina pidettiin taas ruokakemut ystävän kanssa.
Lauantaina oli aika Indiedaysin Inspiration Blog Awardsien. Sanotaanko näin, että perjantai ja lauantai- päivät ei ollu mistään helpoimmasta päästä. Pääsin perjantaina kotiin joskus yhentoista jälkeen kaikkien omien kömmäilyiden takia. Siinä sitten Nooran kanssa päätettiin lakkailla vielä kynsiä ja tehdä kasvonaamioita lauantaita varten. Saatiin myös fiksu idea  tummentaa Nooran ruskean tukan sävyä. Aamulla parin tunnin yöunilla laahustin aamuvuoroon ja riemuissani huomasin Nooran tulleen käymään. Vihreällä tukalla. Kirjaimellisesti. Siinä se järkyttyneenä mietti kaiken maailman poppakonsteja mutta aikaa ei ollut enää tehdä minkäänlaisia toimeenpiteitä, koska kummallaki oli työvuorot hoidettavana ja juostava sen jälkeen vaihtamaan juhlavetimet päälle kiireellä, ei saakeli! No kotiin päästyäni huomaan edellisen illan itseruskettavat lakanoissa ja järjettömät rajat pitkin käsiä, jalkoja ja kaulaa. Ei ollu itku kaukana. Noorakin pääsi aikasemmin töistä ja pestiin lopuksi vielä sitä sen vihreää tukkaa tunti ennen kemujen alkua varmaan neljättä kertaa. Itse siinä sivussa sitten kuorin ja rasvasin ihoa vuoron perään, etten näytä aivan järkyttävältä läiskältä. Jossain vaiheessa huokastaan helpotuksesta ja korkataan ensimmäiset siiderit. Kappas! Toisella mekko jo likanen ja toisella sukkahousut rikki, no "siellä on pimeää" ja sovittiin ettei mennä minkään valkosen kuvausseinän kuvattavaksi. No mutta! Kemuihin päästiin ja oli taas ihana törmätä kaikkiin vanhoihin tuttuihin ja tutustua uusiinki ihmisiin.
Awardsien jälkeen päätettiin jatkaa tyttöjen iltaa minun luona ja seurueeseen liitty pari ihanaa tyttöä ja sanotaanko näin, että tyttöjen juttuja riitti. Pahan makuisia drinksuja blenderillä, poikajuoruja, tinderjuoruja, vaatekriisejä ja muita juoruiluja. Ja ainiin ehkä illan kohokohdat oli kuitenkin crazy helium- appilla tehdyt videot.  Se app on pelastanut mun tylsät sateiset päivät kotona, silloinkin kun olen ollut kipiänä. Eksyttiin sitten hetken kierteilyiden jälkeen beeffin ja loosen jonon kautta.. tavastian lauantaidiskoon! Olin siellä hetken, kunnes tämmöstä vanhusta rupes väsyttää. Päätin käydä ostaa herkkuja ja valkata oman haukun kainalon ja hyvän telkkusarjan.


Semmosta!  Tässä vielä loppukevennykseksi teille kauniita tyttöjä ja hyviä juttuja!

Moikka!

- Pauliina


1 kommentti:

  1. HAHAHA kiitos app vinkistä, ei hele tolla on ny leikitty viime päivät ja lähetelty kavereiden kanssa videoita toisillemme. Hahhaha pissat housussa nauran!

    VastaaPoista