18.3.2014

Kotiin jotain kivaa

Juu vain, eksyin HM homen nettikauppaan aivan vahingossa tuossa viikko sitten. Siitä saakka mua on kaivellut kaikki uudet ihanuudet, mitä sieltä löytyikään matosta lasimaljakoihin ja pussilakanoihin. Tilannettahan ei auta se, että työskentelen samaisessa yrityksessä ja kassalle asiakkaat tulevat kaikkien mahdollisten söpöjen purkkien ja purnukoiden sekä tyynyliinojen kanssa. Eilen sitten olin rohkea ja tilasin ensimmäistä kertaa moneen moneen vuoteen mitään netistä. Sehän lähti välillä vähän käsistä mutta onneksi loppupeleissä, kun rupesin selaamaan ostoskoria, siirsin roskakoriin kaikki vähänkään mietityttävät vaatteet tai sisustus- jutut. Onneksi! No mutta kerronpas nyt mitä menin tilaamaan.

Mun tylsään mustavalkoiseen keittiöön, vähän tehosteväriä! Keltasta! Oon aivan hurahtanu! Keittiöpyyhkeet 3,95/kpl Tabletit 4,95/ 2kpl Säilytyskori 7,95 ja verho 14,95

Lasimaljakot vasemmalta 5,95/ 3,95/2,95 ja matto 19,95

Parivuoteen pussilakanasetti 39,95 (jesjesjes, saan vihdoin mun jättipeitolle pussilakanat)
Ja hiusväristä ja kloriitista värjäytyneen maton tilalle uusi 7,95


Tadaa!!
Näin helposti sitä sai taas tuhlattua rahaa. Onneksi oon pysyny kaukana nettikaupoista, no okei yöllä eksyin kyllä vielä & Other Storiesin sivuille kuolaamaan Niken air maxeja... ehkä vielä jonain päivänä omistan semmoiset vaaleanpunaiset!

Nyt eiku nukkumaan, että huomenna jaksaa taas tienata ruokarahat!

Heippa!

- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti