5.2.2014

Invisibobble


Khih! Mut yllätettiin viime viikolla, kun postilaatikosta tupsahti paketillinen eri värisiä lapsuuden ajoilta tuttuja kumisia lenksuja. Lapsena mulla oli tämmönen avain-nauha mutta tällä kertaa oli kyse ponnareista.

Kaikki höpötellyt näistä ja netti pullollaan näitä (jopa mun äitini, joka sai joululahjaksi ensimmäisen tangle teezerinsä kertoi mulle haluavansa juuri näitä ponnareita, nyt on tämä bloggaaja ollut pihalla). Suhtauduin aluksi vähän epäilevin mielin, että miten muka tämmösellä voi pysyä pitkä ja paksu tukka ylhäällä. Muistaakseni meillä on myös ollut Hennesillä samanlaisia lenksuja myynnissä ja nekin taidettiin viedä käsistä. Minä urpona luulin niitä ysäri-käsikoruiksi ja ihmettelin pienessä mielessä, että mikä villitys on oikee meneillään.

Yllätyin positiivisesti kun kiepautin ekan kerran tukan invisibobblella ponnarille. Tukka pysy ylhäällä ja jopa ehkä vankemmin, mitä normaalilla ponnarilla. Minun hehkuttama likatukka- ponnari näytti entistä paremmalta, kun ponihäntäkin pysy korkeammalla. Mun tukka kun ei tunnu pysyvän millään vekottimilla kauaa ylhäällä. Ainut miinus tulee tuosta, että kyllä tuo näyttää vähä hölmöltä toi lenksu, heh mutta tilanteen helpottaa se, että mun paketissa oli myös läpikuultava bobble, niin eihän se näy mihkään. Super! Pois ottaessa pitää vaan muistaa aukasta lenkin välit, niin tukka ei lähde matkaan.

Tangle Teezer ja invisibobble, jokaisen takkutukkaisen tytön pelastajat, suosittelen :-)

Näitä pitäis saada ainakin anttiloista sekä nettikaupasta!

Nyt iltapalalle ja unille, heipsu!

- Pauliina

2 kommenttia:

  1. Noita ponnareita pitäisi kyllä kokeilla! Kaikkialla niitä hehkutetaan, mutta olen silti jotenkin hieman skeptinen asian suhteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla :-) Mulla nyt parisen kuukautta ollu noi käytössä ja oon tykänny. Toi ulkomuoto on kyllä vähä hölmön näkönen mut oon ollu kyllä muuten tyytyväinen.

      Poista