20.1.2014

Vaatekriisi

Tuntuuko siltä, että koskaan ei oo mitään päälle pantavaa? Aina tulee kiire? Just siivottu vaatehuone on ylläripylläri jo kerennyt rantautua eteisen kautta olohuoneen sohvalle? Oi kyllä! Et ole vaivasi kanssa yksin. Sehän on vaan meidän tyttöjen perus arkea. Sitten vielä semmonen, että olet kehitellyt päässä valmiiksi jonkun asukokonaisuuden vaikkapa kaverin syntymäpäiville, kun pääset itse vaatteiden kimppuun huomaatkin, että eihän ne passaa yhtään yhteen ja sit istuskellaan taas kolme varttia alasti vaatekasan päällä. Itkuhan siinä meinaa tulla. Sitten muistat jonkun luottovaatteistasi. Bling! Mutta misähän ne on? Ja eiku koko vaatehuone uudestaan läpi ja kysehän on aina jostain mustasta vaatteesta ja ihan ku niitä ei olis paljoa. Tarpeeksi hankalaa, varsinkin mulla jolla on palanut vaatehuoneen lamppu, enkä vaan oo laiskuudestani johtuen vaihtanut sitä vieläkään. Iphonessa on kato se taskulamppu. No sitten se perus musta vaatekappale löytyy ja kaikki kääntyykin parhain päin (paitsi, että oot sen 3 varttia myöhässä).

Mun vaatetustyylit vaihtelee rutkasti vuodenaikojen mukaan. Kesäsin hyppelehdin pienissä, tyttömäisissä kukkamekoissa ja hamosissa, syksyllä lätkäsen rumimmat buutsit jalkaan ja yläosaksi joku isohko neule, johon voi hukkua ja huomaankin muistuttavani koko syyskuun resupekkaa tai no poikaa lähinnä. Talveksi on pakko hommata lämpöset kengät, takki ja hanskat. Kerrospukeutuminen ennen kaikkea! Se tuli tänäänkin huomattua, kun hytisin veikan seurana asuntonäyttöä varten 20 asteen pakkasessa, hyi samperi!  Keväällä taas kukkakuosit löytävät paikkansa vaatehuoneen lempparihyllyltä ja hatut pääsee seinältä joskus päähänkin (hattuseinä).

Meikäläisen kesän lempparit: Balsut, hameet, mekot ja farkkuliivi

Matalat kengät, parhaat kengät! Ennen viihdyin ihmeen hyvin koroissa mutta nyt on ihan kiva olla vähän vielä lyhkäsempi ja jättää ne päkijäkivut muiden hommaks!

Lisää kesäfiilistelyjä! Viime kesänä tehokäytössä oli tuo ikivanha kukkakuvioitu farkkuhame, Mangon alelaarista löydetty tikkikuvioitu nahkahamonen sekä pusspuss- paita.Kerrospukeutumista, isoja kaulahuiveja ja iphonekuvia. Niistä on syksyt tehty! Ihme ja kumma, että oon alkanut käyttää lämpimiä pipoja. Ennen päätin pysyä pää kylmänä pipottomana ja palella ja kadehtia bussipysäkillä toppahaalarissa pomppivan lapsen oloja.

Värikkäät kynsilakat, söpöt sormukset ja lemppari-pussukka!

Ja ihan ku mun vaatehuone tolta näyttäis! Ehkä ensimmäisen päivän.

No nyt on pakko keskittyä mun ehkä toisiks lemppari puuhaan. Sinkkiksen kattomiseen.

Se on morjens!

- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti