26.1.2014

SundayNukuinpa koko päivän. Haaveeksi vain jäi mattojen ja 4 pyykkikoneellisen pesu, kotiruoka, pitkä lenkki valoisassa säässä, treffit sekä elokuva-ilta kaverin kanssa.

Todellisuudessa oon löhönny näissä samoissa lököhousuissa eilisestä saakka, sama nuttura yön jäljiltä, syönyt eiliseltä jäädyn mudcake- jäätelön loppuun, käynyt pikapika lenkeillä Ellin kanssa hytisten tuolla kylmyydessä, polttanut kanankoivet uunissa, jumittunut whatsappiin Lauran kanssa, jauhaen kaiken maailman sairauksista (ei yhtään masentavaa) ja sitten kattonu saman putouksen kaksi kertaa, jonka katsoin myös eilen. Tämä sunnuntaihan meni nappiin. Mitenkäs teillä? 

Mähän olen oikea sankari. Sunnuntai-sankari! (Oli vähä hyvä huijaa näillä kuvilla teitä, että muka nuin freesiltä näyttäny tänään).

Heipparallaa!

-Pauliina

2 kommenttia:

  1. Haha, kuulostaa just hyvältä! Aina ku on suuret suunnitelmat, niin ei varmana saa mitään aikaseks :D No onneks ei oo niin vakavaa ja ehtiihän sitä pyykkiä pestä myöhemminki!!

    Ps. Meillä syötiin kans eilen wingsejä, mut ne ei ollu ihan yhtä paistuneita ku sulla ;)

    VastaaPoista
  2. No arvelinki, että en oo ainut jonka suuret pläänit vaihtuu himaverkkareihin ja jäätelöpakettiin. Fiilispohjalta, paras pohja ;-)

    HAHAHAH joo tota ne mun wingsit...... niistä ei niinkö jääny mitään jälelle. Nälissään oltiin sitten :D

    VastaaPoista