21.1.2014

Minä tykkään

Monestaki asiasta mutta kokosimpas tämän hetken mieltä lämmittävät asiat näin pakkasen keskellä. Mulla on muuten patterit täysillä, kollarit ja huppari päällä, villasukat jalassa ja 2 untuvapeittoa päällekkäin, silti kylmä? Aivan turhaa mun luona kävi patterimiekkoset kesällä korjaamassa mukamas asian. Ellilläkin räkä valuu, voi toista! No mutta takaisin niihin lämpimiin asioihin.


1. Lämpönen takki. Löydetty heräteostoksena alesta, ai että tulin hyvälle mielelle. Kuka väitti että shoppaus ei parantais fiilistä? No se on joka tapauksessa väärässä. Sorge!

2. Pâtes au pistou. Oma tekemä pesto ja tuorepastaa! Hellurei vaan kesäkunnolle! Kesällä taas rillataan makkaroita.

3. Oma koti. Vihdoin voin olla taas hetken aikaa hyvällä mielellä. Tiedättekö sen ku kokoajan vuoron perään joku on huonosti? Vempaimet hajoaa ja aina täytyy olla jotakin hankkimassa (mua vähän pelottaa, mikä mulla huomenna särkyy, kun tämän kerta näin kirjotan kaikkien nähtäville. Koputan puuta). Sain viime viikolla ihanan uuden keittiönpöydän tuolineen päivineen, kauan kaipaamani tehosekoittimen ja niin no siinä ne tais ollakkin. Toivon mukaan nyt ei mikään mee rikki nii voin alkaa säästämään rahaa kesän reissuja varten. 

4. No se erotiikantappaja. Byjama, tämä sana huvittaa aina mun paria ystävää. Käytän sitä vielä aika usein. No niinku siinä lukkee home is my castle. Tuo päälle ja tossut jalkaan nii on outfit byjamabileitä vaille valmis.

5. Skype. Ai että! Maailman parhain pelastus tylsien koti-iltojen ratoksi. Voi soittaa ympäri maailmaa ja kiusata kavereita. Toinen on myös tietenkin facetime, jota kulutan äitini kanssa melkein päivittäin. Kolmantena toki whatsappin ääniviestit! Kylläpäs nämäki on kehittyneitä! Ennen vanhaa sitä pyöräiltiin toiselle puolelle Oulua ja rimpautettiin ovikelloa ja kysyttiin kaveria ja jos ei ollu kotona nii se oli pyöräreissu pettyneenä yksin kotiin. Ehkä mun tapauksessa jonku kiskan kautta mistä hain karkkia lohdutukseksi. 

6. Keltainen. Aikaisemmin minulle tuntematon väri tai oikeastaan inhokkiväri mutta nyyyt se koristaa minun makuuhuoneessa mustavalkosen kanssa. Passaa aika hyvin, vaikka ite sanonki! Jos rupes houkuttelee niin suosittelen käymään HM:n Homen sivuilla. 

7. Ponihäntä. Lähinnä kiitos luojalle, joka on keksinyt biotiinit. Tukka kasvaa ja kynnet vahvistuu ja saatan ehkä kesällä saada pitkästä aikaa pitkän tukkani takaisin riesakseni (ilokseni). En oo kumemmin pitänyt tukkaa ponnarilla aikoihin mutta nytpähän oon! Heleppoa ko mikä! Pelastanu monet bad hair dayt. Vähä naurettavaa kirjottaa, että tämmönenki muka mun mieltä lämmittäis, hah. 

8. Valkosuklaa mustikka muffinssit. Ekan kerran maistoin ystäväni synttäreillä kesällä ja sittenhän ne vei mennessään. Monta monituista kuukautta vietin internetin syövereissä etsimässä juuri kyseistä reseptiä mutta löysin jonku simppelin. Sovelsin itse ja rakastuin. Omakehu haisee! Okei äiti oli apuna, myönnän. 

9. Elli. Maailman rennoin otus! Minun lapseni. Hän täytti vasta 2 vuotta mutta näyttää yhä edelleen vauvalta. Niinhän sitä sanotaan, että ei sitä huomaa oman lapsen kasvamista, päteekös se myös koiriin? Yksi asia on muuttunut. Varsinki ku on kylmä ja flunssa. Se kuorsaa ihan hirmu kovaa! Onneksi se on fiksu ja herää itsekkin omaan mölyyn ja kääntää kylkeä. 

Nyt vaan heiputi hei!

- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti