30.1.2014

BrownHeiputi hei!

Mäpäs eksyinkin tiistaina beattiin. Ylläri! No tuttuun ja turvalliseen on aina hyvä mennä! Tytin sijaan, pääsinki harjottelija-Jessican käsittelyyn. Jänskätti, koska edellisen kerran olin vieraalla kampaaja-harjottelijalla käynyt 5 vuotta sitten ja sen kerran jälkeen mun tukka jäikin siihen kampaamotuoliin folioiden kera. Tukka palo katki! Siinä ei kauheesti itkua pidätellyt kampaaja, enkä minä. No mutta virheistä oppii ja kokemukset karttuu, niinhän se pikku g joskus sano. Mun tukka onneksi kasvoi takas ja on nyt suht hyvässä kunnossa.

Tiistaina parin tunnin hiusten hiplauksen jälkeen lähin tyytyväisin mielin kohti töitä, tummatukkasena. Aluksi jänistelin, että tukasta tuli hirmu tumma ja pelkäsin, että äiskä tuumaa heti, että "ihan musta" mutta onneksi alkujännitys muuttuiki sitten tyytyväisyydeksi! Ihana olla vähän tummempi näin talvella, kesällä taas sitten vähä vaaliampaa, nyt kun on vielä hirmu hyvä pohja raidoille. Edellisestä värjäyksestä olikin sitten 8 kuukautta, niin olipa lysti käydä laitattamassa jotakin uutta.

No mutta ei mulla hirmusesti sitten muuta ollutkaan. Hah! Töitä tehdessä mennyt tämä viikko. Tänään oli vapaapäivä ja olipa ihana nähdä vanhoja lukio- kavereita ja vauvaa. Mä oon niin hyvää pataa vauvojen kanssa. Sain tänään kiusata yhtä! Kyse ei ole koiravauvasta, vaan ihan ihmis- babystä. Khih!

Heippa!

- Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti